Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi is észrevehetjük az ultraha...

Mi is észrevehetjük az ultrahangon?

Figyelt kérdés

Várandós vagyok.17 hetes.

Ma megyünk uh-ra.

Még nem tudjuk a nemét. A dokinak ma is szólunk esetleg ha lát valamit,ne mondja el. :)

Szeretnénk majd egy bulit...

A kérdésem az lenne ha esetleg látja,hogy mi van a lába között azt mi is észrevesszük vagy nem? Nem szeretnénk persze,ezért kérdezem. :)

2022. jan. 18. 13:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy voltunk, mondtuk előre h csak akkor írja a borítékba ha tuti, és szóljon ha a lába közé akar kukkantani mert akkor elfordulunk. Nem kellett elfordulni.. Anélkül biztosan leirta nemét hogy a lába közé nézett volna... Kb az UH első 5 perce után mondta, hogy ő már tudja....

Nekünk meg fogalmunk sem volt h fiú v lány

2022. jan. 18. 14:39
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
Amikor 12 hetesen mondta, hogy fiú, én még nem tudtam kivenni, hogy miből látja, amikor a 18 hetesen nézték, akkor márösszetéveszthetetlen volt, mondania sem kellett semmit, ott volt egy kuki zacsikkal.
2022. jan. 18. 15:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Unokatesómék első gyereke folyton nemet válogatott, hol kisfiúnak, hol kislánynak látták. Végén szinte tutisra mondták a lányt mégis fiú lett. Pár dolgot újra kellett tervezni de a legtöbb és nagyobb tételből (babakocsi pl.) unit vettek.

Ruhából pl a fehér, szürke, bézs sárga, zöld mind-mind uniszex.

2022. jan. 18. 20:48
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Na kérdező? Kaptatok boritekot? 😁 Latta a doki?
2022. jan. 18. 23:26
 15/19 A kérdező kommentje:

Megvolt az ultrahang.

Elötte elmondtuk neki,hogy nem szeretnénk tudni :D

Oké,megmérte a szokásos dolgokat,szívhang,minden ami kell... :)

Ott akkor mi semmit olyat nem látttunk,meg próbáltam nem azt figyelni. :)

Kérdeztem,hogy lát e valamit... viccelődött kicsit,aztán elfordultunk,hogy jobban szemügyre tudja venni a dolgokat.

Mondta,hogy van valami :D

Kérdeztem,hogy kb hány % mert hétvégén picit már ünnepelnénk. 90%-ra mondta biztosan! :)

Szerintem az nagyon jó. 3 hét múlva megyünk majd,akkor már szinte tuti lesz ;)

Oda adtuk neki a borítékot,elfordultunk,leírta,.. mentünk a cukrászdába :) ott hagytuk a borítékot nekik,majd a tortával együtt elhozzuk. :)

2022. jan. 19. 08:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Szuper, írj majd hogy sikerült a buli és mi lett :D Megérzésed sincs?
2022. jan. 19. 08:32
 17/19 A kérdező kommentje:

Rendben. :)

Szombaton tartjuk a bulit.

Az én megérzésem,hogy fiú. Meg a családból mindenki arra tippel. :D

2022. jan. 19. 17:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Milyen megérzésed van amiről arra tippelsz? Én is arra tippeltem magamnak még meg is álmodtam, de lány lett 😂
2022. jan. 19. 17:16
 19/19 A kérdező kommentje:

Csak amolyan női megérzés :D

Mindegy mi lesz,azért megtartjuk :D

Tényleg mindegy! :)

2022. jan. 19. 17:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!