Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérhetek császárt?

Kérhetek császárt?

Figyelt kérdés

3,5éve szültem természetes szüléssel(elég rossz élmény maradt sajnos)

Viszont a 2.babámat császárral szeretném!

Kérhetem az orvost?

2021. dec. 14. 15:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%
Vagy mondjuk akkorra ír ki császárra, amikor Ő van bent ügyeletbe..
2021. dec. 14. 18:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Így van amúgy pszichiátriai szakvélemény is megoldja a kérdést. De en is maganban szülök legközelebb és csak császárral. Nem biztos, hogy jobb lesz, de hátha 🤷🏼‍♀️ Rosszabb csak akkor ha túl se elem.
2021. dec. 14. 19:18
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
Igen, ebből az urambátyám, megoldjuk okosba a hatályos szabályok ellenére is egy olyan káeurópai betegség, amiből nincs gyógyulás az orvostársadalom és a betegek bizonyos rétege számára…
2021. dec. 14. 19:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Tudja valaki hogy ezt a pszichiátriai szakvéleményt hol lehet kérni?
2021. dec. 14. 21:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Háziorvos állíthat ki “igazolást”?
2021. dec. 14. 21:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Szakorvos csak, tehát háziorvos nem!
2021. dec. 14. 22:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem sztk ba kell megkérdezni!Ha magán dokihoz jársz,akkor kérheted.Az másik dolog hogy bele megy e.Én rettegtem a császártol,eszembe nem jutott volna kérni,pedig a fiamat simán szültem.Végül úgy alakultt,hogy a lányommal császároztak.Hát hiába az a két három hét erős fájdalom,de jobb mint a sima szülés.Annyi hogy macerásabb.Azért csak egy hasi műtét.A sok szuri amit kaptam,kötés cserélgetése stb.
2021. dec. 15. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!