Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császár után kérhetem az...

Császár után kérhetem az újabb császárt?

Figyelt kérdés
Első gyermekem normál úton született, a második császárral! Szeretném ha a harmadik is császár lenne, mert nagyon félek a hegszétválástól illetve szeretném egyben el is köttetni magam! Kérlek kíméljetek meg a negatív véleményektől, tényleg csak az érdekelne, hogy császár után dönthetek-e úgy hogy nem vállalom a normál szülést?
2013. jún. 18. 13:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az orvosodon múlik, beszéld meg vele, ha nem ragaszkodsz a természetes úton való szüléshez.
2013. jún. 18. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem elvileg nem.

Gyakorlatilag viszont igen.

Ha az orvos mégsem hajlana rá:

barátnőm nagy pocakkal arra panaszkodott az orvosának, hogy fáj és húzódik a hege. Emiatt egyből kiírta programra.

EZt nyilván Te is megcsinálhatod.

És akkor meg mehet a sterilizáció is...

2013. jún. 18. 13:32
 3/12 A kérdező kommentje:
Itt nincs szabad orvosválasztás, az ügyeletesnél kell szülni.
2013. jún. 18. 13:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy az elkötést előre le kell papírozni. Én 23 hetes vagyok, de a dokim már alá is iratta velem, mert 3. császárom lesz.
2013. jún. 18. 13:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Tényleg csak arra kell hívatkozni, hogy fáj a heg?

A lányom császáros volt, és én is szeretnék újra császáros lenni! Most vagyok 19 hetes, nincs fogadott dokim

2013. jún. 18. 13:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 18. 13:42
 7/12 anonim ***** válasza:
nekem 3 császárom volt, nem tudom mennyi idő telt el nálatok, de nekem a kis korkülönbség miatt nagyon esélyes volt a császár már a 2.-nál, a harmadiknál meg már az elején tudtuk hogy az lesz. Ja és nem írattak velem semmit alá elkötéshez. Nem kötöttek el. De gondolom ha szeretnéd akkor előre szólni kell.
2013. jún. 18. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha vajúdás alatt azt mondod h fáj és húzódik meg nyilall a heg akkor azonnal császár. Nálam is így volt de en simat akartam csak ezeket éreztem. Ilyenkor nem kockáztatnak. Ja és nekem a fajasok között is fájt a heg.
2013. jún. 18. 13:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Igen, de a barátnőmnek fogadott dokija volt. Már kb. a 7-8 hónapban mondogatta, hogy esténként fáj és húzódik a hege, erre a doki azt mondta, hogy akkor nem kockáztat.

Ügyeletesnél ez nem tudom hogy van...

2013. jún. 18. 13:59
 10/12 A kérdező kommentje:
A második fiam 17 hónapos, most 12 hetes vagyok...
2013. jún. 18. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!