Császár után kérhetem az újabb császárt?
Figyelt kérdés
Első gyermekem normál úton született, a második császárral! Szeretném ha a harmadik is császár lenne, mert nagyon félek a hegszétválástól illetve szeretném egyben el is köttetni magam! Kérlek kíméljetek meg a negatív véleményektől, tényleg csak az érdekelne, hogy császár után dönthetek-e úgy hogy nem vállalom a normál szülést?2013. jún. 18. 13:26
1/12 anonim válasza:
Az orvosodon múlik, beszéld meg vele, ha nem ragaszkodsz a természetes úton való szüléshez.
2/12 anonim válasza:
Szerintem elvileg nem.
Gyakorlatilag viszont igen.
Ha az orvos mégsem hajlana rá:
barátnőm nagy pocakkal arra panaszkodott az orvosának, hogy fáj és húzódik a hege. Emiatt egyből kiírta programra.
EZt nyilván Te is megcsinálhatod.
És akkor meg mehet a sterilizáció is...
3/12 A kérdező kommentje:
Itt nincs szabad orvosválasztás, az ügyeletesnél kell szülni.
2013. jún. 18. 13:32
4/12 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy az elkötést előre le kell papírozni. Én 23 hetes vagyok, de a dokim már alá is iratta velem, mert 3. császárom lesz.
5/12 anonim válasza:
Tényleg csak arra kell hívatkozni, hogy fáj a heg?
A lányom császáros volt, és én is szeretnék újra császáros lenni! Most vagyok 19 hetes, nincs fogadott dokim
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 18. 13:42
7/12 anonim válasza:
nekem 3 császárom volt, nem tudom mennyi idő telt el nálatok, de nekem a kis korkülönbség miatt nagyon esélyes volt a császár már a 2.-nál, a harmadiknál meg már az elején tudtuk hogy az lesz. Ja és nem írattak velem semmit alá elkötéshez. Nem kötöttek el. De gondolom ha szeretnéd akkor előre szólni kell.
8/12 anonim válasza:
Ha vajúdás alatt azt mondod h fáj és húzódik meg nyilall a heg akkor azonnal császár. Nálam is így volt de en simat akartam csak ezeket éreztem. Ilyenkor nem kockáztatnak. Ja és nekem a fajasok között is fájt a heg.
9/12 anonim válasza:
Igen, de a barátnőmnek fogadott dokija volt. Már kb. a 7-8 hónapban mondogatta, hogy esténként fáj és húzódik a hege, erre a doki azt mondta, hogy akkor nem kockáztat.
Ügyeletesnél ez nem tudom hogy van...
10/12 A kérdező kommentje:
A második fiam 17 hónapos, most 12 hetes vagyok...
2013. jún. 18. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!