Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császár után kérhetem az...

Császár után kérhetem az újabb császárt?

Figyelt kérdés
Első gyermekem normál úton született, a második császárral! Szeretném ha a harmadik is császár lenne, mert nagyon félek a hegszétválástól illetve szeretném egyben el is köttetni magam! Kérlek kíméljetek meg a negatív véleményektől, tényleg csak az érdekelne, hogy császár után dönthetek-e úgy hogy nem vállalom a normál szülést?
2013. jún. 18. 13:26
1 2
 11/12 Doooryka válasza:
Úgy tudom, hogy egy császáros szülés után már egy doki sem vállalja a kockázatot a természetes szülésre. Vagyis, ha már szültél császárral, a következőt már alapból csak császárral szülheted meg. És maximum 3 gyermeket szülhetsz császárral.
2013. jún. 20. 20:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyon tévedsz utolsó!

Sok függ attól, hogy miért lett császár egy szülés, és ha nincs alapból ok, akkor a következőt szülheti természetesen.

Ismerek egy anyukát, akinek az első császár lett (faros volt), és még hármat szült hüvelyi úton.

És két anyukát is ismerek, akik fejenként ötöt szültek császárral, (és az egyikük már nem is igazán fiatal).

2013. jún. 20. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!