Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van akkor amikor valószínűl...

Mi van akkor amikor valószínűleg a babán császármetszéssel fog világra jönni, de én úgy rettegek a tűktől hogy ma már ha meglátok egyet közeledni felém akkor rögvest ájulás előtti állapotba kerülök és pánikba esek. Ilyenkor kérhetek inkább altatást?

Figyelt kérdés
Hát ugye a gerincet célozzák meg azzal a tűvel és ahogy nekiálltam a "felvilágosodásnak" hogy tudjam mire lehet számítani így is majdnem pánikrohamot kaptam ahogy elolvastam hogy mit és hogyan csinálják. Tudom hogy az altatás nem a legjobb ötlet és verzió de az se lenne jó ha az a nagy tű láttán rohamot kapjak és elvétsék a szúrás és lebénuljak örökre....

2013. jan. 17. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem láttam a tűt. Hátul nincs szemem...
2013. jan. 17. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is császáros voltam,de én sem láttam a tűt.
2013. jan. 17. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
beszéld meg az orvosoddal a félelmeidet,és lehet h altat.
2013. jan. 17. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk akkor sem bénulhatnál le, ha rossz helyre szúrnák, de egyébként fordulj pszichológushoz, vagy esetleg gondolj arra, hogy a babád világra segítésénél érdemes picit összeszedni magad.
2013. jan. 17. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, és én sem láttam tűt, pedig császárom volt.
2013. jan. 17. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Meg szerintem ott abban a pillanatban nem fog érdekel.

Lesznek többen körülötted, zajlanak majd az események!

2013. jan. 18. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!