Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császármetszéssel fogok...

Császármetszéssel fogok szülni, milyen hálóruhát vigyek magammal?

Figyelt kérdés

Pizsama-párti vagyok, de talán a nadrág viselése nem túl kényelmes az első napokban... Azt is hallottam, hogy nem mindenhol engedik, hogy a császár után bugyit vegyen fel az anyuka. Dehát akkor hogyan használja a betétet?

Hasleszorítós bugyit használtatok? Érdemes?

2012. okt. 11. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálunk pizsamát nem engednek, bugyit pedig vizit idejére kell levenni és a betétet bent hagyni (ekkor jó a gézbe csavart vatta), mindig szólt a nővér, hogy lányok bugyit le! Na de tényleg, hálóinget vigyél ami elől gombos, hogy tudj szoptatni, a pizsamanadrág amúgy se jó császár után.
2012. okt. 11. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én vittem hálóinget, de majdnem végig (9 napig) a kórházit viseltem. Úgy voltam vele, hogy adják amikor kérem, nem az enyém lett mondjuk véres, vagy tejes... :)

Nem tudom milyen bugyira gondolsz, de azt amit árulnak egyszer használatos bugyiként (olyan hálós,és inkább rövidnaci kinézetű) az tuti jó. Nem bántja a sebet és a betétet is fenn tartja. Az hogy nincs bugyi az anyukán meg talán az első napon, műtét után fordul elő, mert hát akkor igazán még nem nagyon szaladgál, fekszik és úgy benn marad a betét is.

Jó babavárást!

2012. okt. 11. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Laza hálóing. Elég érzékeny lesz ott a pocakod jó ideig..

Nem nem használtam hasleszorítós bugyit de ha van kedved próbáld ki és úgyis magadon fogod érezni, hogy ez most jó vagy sem.

2012. okt. 11. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
3-4 eldobható hálós bugyit vegyél gyógyszertárból (pl. Tena), tartja a betétet és nem nyomja a sebedet. Elöl szoptatáshoz kigombolható hálóing a legpraktikusabb (nehéz lesz hajolni gatya fel-le húzáshoz nem csak vizsgálatkor).
2012. okt. 11. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja és nálunk nem adtak hálóinget... És hasleszorítót nem használtam, de sokan dicsérik, hogy könnyebb vele babát emelgetni.
2012. okt. 11. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Sima bugyit vittem, felvehettem, nem volt gond. Hálóinget és pizsamát is vittem (én is pizsama párti vagyok). Az első időszakban a hálóing volt rajtam, de aztán 3-4. nap már a pizsamát hordtam. Ők nem szóltak bele mit viseljek, nekem meg jó volt úgy, nem fájt tőle a sebem. Meg elég magas dereka volt, úgyhogy jóval a seb fölé ért a gumi. Nem használtam hasleszorító bugyit, úgyhogy nem tudom mennyire érdemes, nekem magától szépen visszament a hasam.
2012. okt. 11. 15:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Használtam hasleszorító bugyit és nagyon megkönnyítette a helyzetem azért elég nagy babáim lettek és a hasamat jó hogy tartotta utána valami,hálóinget meg pamutot vittem ,elől gombolós volt és térdig ért,kényelmes volt
2012. okt. 11. 15:12
 8/9 A kérdező kommentje:

De rendesek vagytok, mindenkinek köszönöm, hogy írt!

Eldobhatós bugyit veszek mindenképp.

33 hkm

2012. okt. 11. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia!Én is pizsis vagyok,de a kórházba csak hálóinget vittem és jól meg is bántam én nagyon utálom!A következőre csak pizsit viszek majd!Vegyél Tena hálós bugyit az jó lesz műtét után,én vettem még jó magas derekú nagymama bugyit!A lényeg hogy a felsőd gombolós legyen a szoptatás miatt,nálunk vizitnél nem kellett levenni a bugyit.És a pizsit is engedték,de ez szerintem kórház függő!3 hetes császáros kislány anyukája
2012. okt. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!