Hol vásárolják ok magyaroknak a hálóruhát amit a kórházba hordok? Illetve a babátoknak hol vásároljákok a babaruhákat?
nem igazán érthető... magyaroknak??? minden kórházban más a protokoll nem is kell hogy hálóingben legyél ha nem szereted nem kényelmes lehet melegítő nadrágban és pólóban is lenni a gyermekágyon . köntös se kötelező.
a babának turiból vettem a legtöbb ruháját a body-kat a C&A-ból, tesco-ból.
Bocsánat telefonról irtam és átjavitotta...úgy akartam fogalmazni hogy magatoknak.
Nekem azt mondták hogy szoptatos hálóinget vigyek vagy olyan pizsit ami gombos...nekem ilyen nem igazán van
Nekem pl nem is volt hálóingem. Egyet vettem végül, mert azt kértek, de nem voltam abban sokáig csak a szülés után max. egy napig. Elől gombos volt divatos színű pamut, nem volt kifejezetten szoptatós.
Babaruhát vettem csomagban vateráról, turiban, meg nagyobb áruházakban.
Magamnak a Skála metróban találtam szép háloingeket, jó áron. Ezeket azóta is hordom. A már 2,5 éves kislányom mindig megdícséri őket:)...
A babának a legtöbb ruháját a Tescoban vettem ( bodyk,rugik...), de azért volt CundA-ból és HM-ből is sok szép holmink. Amerre jártam, ha találtam valamit ami nagyon tetszett megvásároltam....Mostmár turiban is Vaterán is veszek.
Én hálóinget a kínaiban vettem.
Babaruhát turkálóban, Tesco-ban, és sokat neten rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!