Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császármetszéssel kérhetek?

Olíviabernadett kérdése:

Császármetszéssel kérhetek?

Figyelt kérdés

2szer meg repedtem

Az elsonel hatmad fokú gatrepetesem volt

A másodiknak úgy szintén meg repedtem

Kérhetek császárt?

Vagy nem fogják engedni

Az a baj hogy félek h megint meg repedtem és most nagyon bajom lesz ettől félek szerintetek?

2017. jan. 24. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó pénzért bármit. Ha felfogadsz egy orvost, aki megcsászároz. Ügyeletes szerintem ezért nem fog.
2017. jan. 24. 20:29
 2/8 A kérdező kommentje:
És hány hetes korig lehet fogadni dolog??
2017. jan. 24. 20:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Bocs dokit ?
2017. jan. 24. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány hetes vagy? Biztosan dokifüggő is. Én most váltottam dokit, 16 hetesen, ekkor nála nem késő úgy tűnik.
2017. jan. 24. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szinte barmikor fogadhatsz. De idoben mert akkor kiirja a csaszar idopontjat. Nem surgossegit csinál
2017. jan. 24. 20:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Most jöttem haza külföldről!32 hetes vagyok! Csütörtök megyek be megkérdezem még egyszer

Mert kerestem egy számot a neten magán orvos és azt mondta 28 hetes korig lehet !Szerintetek?

2017. jan. 24. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pénzért szinte mindent lehet

Nàlunk volt akit úgy császároztak hogy Zt kiabálta neki ez nem megy nem volt együtt működő nem hajtotta végre az utasításokat..

De szeretem egy orvosnak tudni kéne mikor kell vágni és mikor nem

Azért a császárnak is vannak szövődményei

2017. jan. 24. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Orvosfüggő, hogy meddig vállal. Aki népszerű, sok kismamàja van, nem szívesen vállal el ilyen későn.

Nincs ismerősöd, aki beajánlhatna a sajàt nogyogyaszàhoz?

Saját orvos nélkül nem lehetsz biztos a császárban, ha ügyeleten szülsz. Orvosi indokot az orvos mindig tud találni a műtétre, ha akar (pl téraránytalanság).

Ne húzd az időt, ulj le a net elé,és hívd fel a dokikat sorban, ha nincs ismerős.

2017. jan. 26. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!