Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány ultrahang képet kérhetek?

Hány ultrahang képet kérhetek?

Figyelt kérdés
Kaptam a nögyogyászomtol egyet. De ha megyek genetikai uhra akkor kérhetek e ott?

2016. okt. 16. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Én mindig kérek, ha csinálnak ultrahangot: 500 ft darabja, nem okozok kárt vele senkinek. :)
2016. okt. 16. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk?

Szerinted mindenhol ugyanúgy megy? Dehogy!

Nálunk kérésre se adnak a klinikán és 2 perc a genetikai.

Magánban 12 ezerért adtak 1 képet (+ dvd-t 30 képpel).

2016. okt. 16. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is kértem minden UH-n 500 forintért. Egyetlen alkalommal fordult elő, hogy nem volt papír így nem kaptam.

4D-n a DVD-ről akár mindet kinyomtathatod.

2016. okt. 16. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez változó!

Ahová én jártam ott 500ft volt a 2D, 2000ft a 3D, viszont már megszűnt és kérésre sem adhatnak. Azt viszont megszokták engedni hogy lefotózzuk a monitort. Nem tudom miért szüntették meg a képkészítést, nagyon jó dolog volt. Kérdezz rá hogy ott konkrétan hogy működik.

2016. okt. 16. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem eddig kérnem sem kellett, automatikusan adtak, és nem kell érte fizetni.

4D UH-n DVD-re kaptunk 30 képet, ezen kívül még kézbe is kaptam 3 fotót a babáról. :)

2016. okt. 16. 18:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Pesten tudja valaki hogy adnak e?
2016. okt. 18. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!