Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire a szüléstől?
Én pontosan 1 héttel vagyok idősebb nálad.Én is félek de lehet hogy jobb legalábbis nekem azt mondták hogy nem tudjuk mi fog történni.Azt mondták nekem tanácsként:gondolj arra tök jó lesz le tudsz hajolni, könnyen be tudod kötni a cipődet, és természetesen arra hogy az a kis csepség is ugyanazt szenvedi végig amit mi.Én szeretnék epidurált kérni ha a doki is úgy ítéli meg, de meg is nyugtat hogy van rá lehetőség ha minden kötél szakad.Én már inkább kíváncsi vagyok hogy milyen lesz hogy viselkedik apuka milyen lesz a baba meg úgy az egészre.Ne félj majd csak túl leszünk valahogy.Szorítok neked majd ha eszedbe jutok írd meg milyen volt én is megírom.
Jó egészséget nektek.
Én egyáltalán nem féltem a szüléstől, hiszen elképzelésem sem volt róla, hogy valójában milyen lesz.
Azt mondhatom, hogyha rövidebb ideig tartott volna, akkor jobban bírtam volna, maga a vajúdás volt nagyon fájdalmas, nekem meg még hosszú is, de a többi már ehhez képest elviselhetőbb.
Gyorsan túl leszel rajta, és nyomban megszűnik minden fájdalom is.
Én már csak annyit kívánnék magamnak, hogy gyors szülésem legyen!!!
14 hós kislány anyukája és 9 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!