Van olyan sajt, amit lehet enni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Imádom a sajtot, akár magában, akár pizzán, melegszendvicsen... azt tudom, hogy pl. a camembert sajtot nem lehet enni, de pl. a sima trappistával mi a helyzet? nekem az hogy kemény sajtok nem sokat mond :/2021. nov. 24. 18:52
21/24 anonim válasza:
Én használtam a PregHellot. Elolvastam mit ír a babáról és kipróbáltam a fájásmérőt. De ennyi. Semmi mást nem olvastam belőle, mert nem nekem való volt.
Kedves kérdező. Egyszer nemrég írtam egy hasonló kérdés alá, hogy bármit ehetsz, a lényeg a mennyiségben van. Nem terhesen is ártalmas X mennyiségű alma vagy akár a víz vagy gyorskaja.
Egyél amit eddig. Amitől rosszul leszel, kerüld. Ennyi a nyitja.
A védőnő nekem annyi mindent tett tiltólistára, hogy a kenyér és a víz maradt csak...
22/24 anonim válasza:
En a what to expect(vagy valami ilyesmi a neve)appot hasznaltam. Ajanlom!
A preghellot is hasznaltam egy darabig, de ez a masik nekem sokkal jobban tetszett.
23/24 anonim válasza:
Ennyi bunkó okostojást... Bolti camambert is nyugodtan eheted, mert pasztörizált. A felvágottakat is egyed, ha van rájuk gusztusod, de ez ízlés dolga 😁 Napjainkban kb annyi az esély, hogy ezektől beteg leszel, mint hogy a fejedre esik egy zongora. Az elején én is olvasgattam mindenféle okosságot, de ha valami nagyon nem tetszett, akkor inkább jobban utánajártam. Ilyen volt például a lágy sajtok esete is, mert mindenárom camembert-t akartam enni 😂 Szerintem nem gáz, teljesen emberi, hogy hirtelen felindulásból mindent tökéletesen akarsz csinálni 😊 Ettől még nem ment el az eszed.
24/24 anonim válasza:
Bármilyen fajtáju sajtot ehetsz kérdezd,max 5 alkalomig. egyél amennyi jol esik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!