Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan sajt, amit lehet...

Van olyan sajt, amit lehet enni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Imádom a sajtot, akár magában, akár pizzán, melegszendvicsen... azt tudom, hogy pl. a camembert sajtot nem lehet enni, de pl. a sima trappistával mi a helyzet? nekem az hogy kemény sajtok nem sokat mond :/
2021. nov. 24. 18:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%
#7 vagyok. A#9és nem én voltam, de attól még igaza van. :D
2021. nov. 24. 19:20
 12/24 anonim ***** válasza:
86%
A felvágottakra is ugyanaz vonatkozik. Házi készítésűt jobb kerülni, a bolti biztonságos. Mondjuk tatárbeafsteket ne most kezdjél el nagy tételben enni, még ha megbízható forrásból is van.
2021. nov. 24. 19:23
 13/24 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2021. nov. 24. 19:29
 14/24 anonim ***** válasza:
70%
Ezeket egyébként nem azért nem javasolják, mert bajt okoz a babánál. Hanem mert ha összeszedsz egy ételmérgezést, napokig jön belőled alul-felül minden, és kiszáradsz, na az okozhat gondot.
2021. nov. 24. 19:31
 15/24 anonim ***** válasza:
71%

Azt én sem értem, hogy ha valaki terhes lesz, miért veszti el azonnal a józan eszét, logikus gondolkodását.

Amikor rájöttem, hogy terhes vagyok, én is viszonylag hamar letöltöttem a Preghello-t, mert több helyütt is ajánlották, hogy milyen kis praktikus alkalmazás.

Aztán 2 hét múlva töröltem is, mert jöttek a hasonlóan bugyuta jótanácsok... Hát bocsi, de 35 évesen ennél már kicsit több eszem van. Azóta app nélkül vagyok terhes. Nem is érzem hiányát. 😃

2021. nov. 24. 19:37
 16/24 anonim ***** válasza:
59%

15!

Pacsiii. 3 hétig használtam azt az alkalmazást... kiakasztott pár dolog benne eléggé...

Kérdező!

Attol, hogy terhes lettél, tényleg nem kellene, hogy elmenjen az eszed, appokból tájékozódj.

Én pl terhesen is ugyan úgy ettem a házi tojást, házi sonka-kolbász-szalonnát. Sajtot is ugyan ugy ettem, és kapaszkodj meg, szökőévente egy pohár bor is lecsúszott.

2és fél éves a nagyobbik, 8 hetes a kicsi. Makk egészségesek, a terhességemmel sem volt gond

2021. nov. 24. 19:55
 17/24 anonim ***** válasza:
88%
A második terhességem alatt gyakorlatilag Brie-n és paprikás szalámin éltem. 🤣 Semmi bajunk nincs, ahogy nektek sem lesz, ha bolti termékeket veszel és nem házit.
2021. nov. 24. 20:05
 18/24 anonim ***** válasza:
83%
Mikor én voltam terhes nekem ilyet senki se mondott de nem is olvastam. Ettem ami jólesett. A következővel is így teszek
2021. nov. 24. 20:10
 19/24 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem töröld le ezt az applikációt és tölts le egy másikat, nyilván lehet sajtot enni terhesen és felvágottat is. Penészes, brie sajtot, camembert ne egyél, többi mind mehet. Felvágott is, a boltban nem árulnak olyat ami nincs hőkezelve, nyerset (pl. lazac) ne egyél, csak sütve.
2021. nov. 24. 20:12
 20/24 anonim ***** válasza:
88%

toxoplazmózist előbb kapsz a nem alaposan megmosott zöldségtől.

[link]

2021. nov. 24. 20:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!