Van olyan sajt, amit lehet enni terhesség alatt?
Azt én sem értem, hogy ha valaki terhes lesz, miért veszti el azonnal a józan eszét, logikus gondolkodását.
Amikor rájöttem, hogy terhes vagyok, én is viszonylag hamar letöltöttem a Preghello-t, mert több helyütt is ajánlották, hogy milyen kis praktikus alkalmazás.
Aztán 2 hét múlva töröltem is, mert jöttek a hasonlóan bugyuta jótanácsok... Hát bocsi, de 35 évesen ennél már kicsit több eszem van. Azóta app nélkül vagyok terhes. Nem is érzem hiányát. 😃
15!
Pacsiii. 3 hétig használtam azt az alkalmazást... kiakasztott pár dolog benne eléggé...
Kérdező!
Attol, hogy terhes lettél, tényleg nem kellene, hogy elmenjen az eszed, appokból tájékozódj.
Én pl terhesen is ugyan úgy ettem a házi tojást, házi sonka-kolbász-szalonnát. Sajtot is ugyan ugy ettem, és kapaszkodj meg, szökőévente egy pohár bor is lecsúszott.
2és fél éves a nagyobbik, 8 hetes a kicsi. Makk egészségesek, a terhességemmel sem volt gond
toxoplazmózist előbb kapsz a nem alaposan megmosott zöldségtől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!