Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt melyik a...

Terhesség alatt melyik a legjobban felszívódó magnézium?

Figyelt kérdés

Magnézium citrátot szedek,de hallottam a Magnézium-biszglicinátról is!

Tapasztalatok?

jan. 21. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Magnerot
jan. 21. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Magnerot, magnosolv, nekem előbbi jött be utóbbi hasmenést okozott valakinek fordítva.
jan. 21. 20:45
 3/10 anonim válasza:

Magnosolv

Nekem a magnerot nem jött be, szervezet függő

jan. 21. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Magnézium biszglicinát a legjobb. Én dmben vettem 90 dbos valami 4-5 ezer forint. Legjobban felszívódó és nem okoz hasmenést. Ráadásul abban a fajtában b6 vitamin is volt. Én csak este szedtem de olyan jókat aludtam tőle, hogy mihelyst megszülök szedem majd megint :D
jan. 22. 10:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sokfélét kipróbáltam, de a citrátnál maradtam a végén. Nem kell ennyire túlbonyolítani. Nekem főleg az ár-érték arány döntött, meg, hogy mennyire okozott hasmenést. Illetve a magnesolv kiesett, mert meginni nem bírom ezeket. Amúgy mindegyik jó volt arra, amire van, nem paráztam túl.
jan. 22. 10:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5ös

Nekem pl azért volt fontos a magnézium, hogy milyen mert nem tudok sok tablettát lenyelni. Illetve volt egy időszak mikor érzékenyebb volt a gyomrom. Így arra mentem, hogy legjobb felszívódású legyen és ne cseszegesse a gyomromat.

jan. 22. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#6! Persze, értem, írtam, hogy én is alapból kizártam a magnosolvot, mert nekem meg a folyadék nem jön be, nem terhesen se tudom meginni őket, de az mindenkinek más. Volt olyan is, már nem tudom, melyik, amiből vagy egy marékkal kellett szedni naponta és nem volt olcsóbb, mint, amiből egyet. Hát, nyilván azt is cseréltem, azért nem a tabletta szedés a hobbim nekem se🤣Meg minek dobáljak ki annyi pénzt?

jan. 22. 13:24
 8/10 A kérdező kommentje:

A DM-ben kapható 90 darabos kapszula műanyag dobozos? Esetleg linket tudnál küldeni melyik az? Sokat járok DM-be de szinte soha sem néztem milyen gyógyszer kínálatuk van!

Jelenleg emelt dózisban szedem a magnéziumot, mégis vannak görcseim és izomrángásaim!

jan. 23. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, műanyag dobozos. Ez az amúgy:

[link]

Nekem azért volt még szimpi mert b6 is van benne. Emiatt este olyan jókat aludtam xd aztán most végén abba kellett már hagynom, de ha megszülök újrakezdem :D

jan. 23. 11:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
jan. 23. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!