Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltatok ugy, hogy eleinte...

Voltatok ugy, hogy eleinte nem minden nap ereztezek a baba mozgasat?

Figyelt kérdés
Viszonylag koran kezdtem erezni a baba mozgasat (de 14h), viszont nem minden nap erzem. Valamikor napokig nem, utana meg van egy intenzivebb nap. Ti is voltatok igy? Gondolom amikor erosebben mozog, akkor erzem, a gyengebb mozgasokat pedig meg nem.

tegnap 18:55
 1/4 A kérdező kommentje:
-de
tegnap 19:11
 2/4 anonim válasza:

Szia! Én 24 hetes vagyok.

16. héten éreztem egyszer egy idegrángás szerű dolgot. Tehát az egyszeri volt nekem, utána talán hetente egy, majd a 19. héten egyre több. Addig én csak tippelgettem, hogy ez a baba lehet.

Az elején amikor kezdtem érezni, akkor általában csak reggel és este az ágyban.

Szerintem teljesen normális, hogy vannak intenzívebb napok, majd kevésbé.

tegnap 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen. Én 20 hetesen éreztem először, de hetekig csak ritkán, nem is mindennap. Te még nagyon korán vagy, még nagyon pici, az is furcsa, hogy egyáltalán érezted mozogni.
tegnap 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen, fura tényleg, lehet hogy vékonyak belül a szövetek, vagy több az ideg, nem tudom. Ráadásul a legelső alkalommal 12 hetesen éreztem, csak gyengébben. Azóta erősödött, viszont nem mindennapi. Előző gyereknél is korán éreztem, de utólag azt hittem csak bemagyaráztam. Most már biztosan tudom, hogy az volt, mert ez az különös érzés máshoz nem hasonlítható.
tegnap 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!