Lehet ebből még kémiai terhesség?
Sajnos nem a teszt dönti el. Ha véletlen most se maradna, vizsgáljanak meg, mert lehet megtapadási probléma.
A legjobbakat kívánom. Légy pozitív.
A tesztjeid szép erősek, de sajnos tényleg nem a teszt dönti el, ahogy az #1 írta
Remenykedj, és ne idegeskedj.
Tudom könnyű mondani, de sajnos mást nem tehetsz
Nem valószínű, de most egy későbbi vetélés jobb lenne? Mindenkinek van esélye az első pozitív teszt után, hogy egészséges gyermeke születik belőle kb.9hónap múlva. De arra is, hogy már másnap nincs semmi és a kettő között bármi. A tesztek nem jóskártyák. Csak arra valók, hogy megmutassák, adott pillanatban van-e hcg a vizeletben.
Viszont 4 csalódás már bőven sok ahhoz, hogy én mar biztos elmentem volna. Kicsi esélye van, hogy mindegyik véletlenül ment el. Bár a többiek feltételezik, de nem írtad, hogy nem voltál kivizsgáláson. Ha véletlenül voltál és bármilyen kezelés alatt vagy, akkor most feltétlenül menj vissza, mert a terhesség sok mindent megbolygat, lehet változtatni kell valamin. Minél hamarabb, annál jobb. Nehogy ezen múljon már! Ha sehol nem voltál, én kezdetnek nézetnék egy TSH-t, mert nézik ugyan majd, de okozhat sorozatos vetélést és ha nagyon rossz, akkor késő lehet, mire néznék.Drukkolok neked!🤞
+1 a TSH vizsgálatra, nekem tavasszal volt üres petezsákom, utána kaptam tiroxint, lejjebb ment a TSH (egyébként, ha nem szerettem volna babát, normálisnak mondható lett volna teljesen), most vagyok 17 hetes. Nem tudom van-e biztosan összefüggés, de azóta is szedem a tiroxint és minden rendben.
27 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!