Akinek volt kémiai terhessége a nem várt után mikor jött meg nektek?
Figyelt kérdés
jún. 16. 20:24
1/7 anonim válasza:
Az elsőnél akkor, mikor abbahagytam a progeszteront. Anélkül nem tudom, mennyit késett volna, egyszer teszteltem kb. 3 nap késés után erős pozitívat.
A másodiknál kb. 2 hetet.
3/7 anonim válasza:
5 nappal a nem vàrt után. 26.ciklusnapon pozitìvat teszteltem, 31.napon megjött, a tesztem aznap màr sokkal halvànyabb is lett.
4/7 anonim válasza:
Ha másfél hét késéssel jött meg akkor kb 5 hetes pár napos lehetsz. Az már inkább vetélés. Nem?
Honnna lehet tudni hogy mikor vetélés és mikor még csak kémiai?
Nem kötekedés, csak tényleg nem tudom. Köszi ha válaszolsz.
5/7 anonim válasza:
Nekem általában 9-10 dpon volt + tesztem, vagy nem erősödött, vagy 1-2 nap múlva már teljesen negatív lett, így nekem időbe meg is jött, egyszer csúszott 1 hétig, nem erősödött a teszt, majd lassan negatív lett és meg is jött.
6/7 anonim válasza:
4: Az a kémai, amikor kémai módszerekkel kimutatható, UH-val meg nem. Nekem 600 volt a max hcg-m, uh-n kb 1500-nál látszik. Szóval ennek megfelelően nem volt petezsák sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!