Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt kémiai terhessége...

Akinek volt kémiai terhessége a nem várt után mikor jött meg nektek?

Figyelt kérdés

jún. 16. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Az elsőnél akkor, mikor abbahagytam a progeszteront. Anélkül nem tudom, mennyit késett volna, egyszer teszteltem kb. 3 nap késés után erős pozitívat.

A másodiknál kb. 2 hetet.

jún. 16. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Kb másfél hét késéssel.
jún. 16. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
5 nappal a nem vàrt után. 26.ciklusnapon pozitìvat teszteltem, 31.napon megjött, a tesztem aznap màr sokkal halvànyabb is lett.
jún. 16. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha másfél hét késéssel jött meg akkor kb 5 hetes pár napos lehetsz. Az már inkább vetélés. Nem?

Honnna lehet tudni hogy mikor vetélés és mikor még csak kémiai?

Nem kötekedés, csak tényleg nem tudom. Köszi ha válaszolsz.

jún. 16. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem általában 9-10 dpon volt + tesztem, vagy nem erősödött, vagy 1-2 nap múlva már teljesen negatív lett, így nekem időbe meg is jött, egyszer csúszott 1 hétig, nem erősödött a teszt, majd lassan negatív lett és meg is jött.
jún. 16. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
4: Az a kémai, amikor kémai módszerekkel kimutatható, UH-val meg nem. Nekem 600 volt a max hcg-m, uh-n kb 1500-nál látszik. Szóval ennek megfelelően nem volt petezsák sem.
jún. 16. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
5 nappal később jött meg nekem is.
jún. 16. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!