Vajon kémiai terhesség vagy ez még bármi lehet?
Szerdán volt a "nem várt" reggel csináltam egy nagyon halvány pozítiv tesztet.. Tegnap vettem több tesztet, hogy ma is megnézzem, hogy erősödik-e. Nem bírtam ki és tegnap délután azért csináltam xepilt, ami negatív lett. Ma reggel csináltam ugyanolyan tesztet, mint 2 napja és ugyanúgy halvány.. Nem jelent valami jót, igaz? Május 18-án voltunk együtt, akkor foganhatott a baba.
Jövő hét csütörtökre van időpontom a dokihoz, de elkezdtem parázni, hogy erősödnie kéne..
az xepil nekem a nemvárt napján is ugyan olyan erősségű volt mind a 2 terhességemnél.
Kíváncsi lennék arra a tesztre.
Május 17.én volt peteérésem és akkor eshettem teherbe. Nekem már a 10es is erős és az xepilen is látszik.
Milyen tesztet használtál, amin ott a halvány csík?
Hát ez pedig pozitív gratulálok! És nem is annyira halvány.
Tuti nem voltatok együtt később esetleg? Xepilnek ilyenkor már mutatnia kellene azért kérdezem. De az is lehet, hogy később volt a peteérésed. Pár nap múlva xepil is tuti mutatja majd.
pozitívnak pozitív mind a kettő. De valóban elég halvány.
2 nap alatt kellett volna erősödnie.
Majd az idő eldönti, mi lesz. Jósolni felesleges.
Az meg, hogy a mancikának ebből lett gyereke, a micikének meg nem, az számodra semmit nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!