Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár tipp vesegörcs ellen? (24...

Pár tipp vesegörcs ellen? (24 hetes terhes)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mai nap folyamán nőgyógyászatot és a kórházat is megjártam. Baromi erős görcseim voltak a hátam jobb felén, hánytam a fájdalomtól… Végül elkezdett a hasamba sugározni.

24 hetes terhes vagyok. A kórházban megállapították, hogy a húgyvezetékem beszűkült és ez okozhatja a görcsöket. Nincsen semmi ami gátolná az útját belülről, tehát nincs kövem. Valószínüleg a szerveim rossz helyen nyomhatják.

A doktor úr azt tanácsolta, hogy ne feküdjek azon az oldalon, tartsam melegen és a folyadékbevitelt vigyem 1,5-2 l-re, mert azt sem jó, ha túl sokat iszok. Pluszban írt fel görcsoldót és fájdalomcsillapítót.

Esetleg ti tudtok még pár tanácsot adni? Vagy bárkinek bármi tapasztalata? Nem szeretnék az urulógián kikötni katéter miatt, már csak két-három hónap van, szeretném elkerülni ezt.

Azt még azért hozzátenném, hogy nem igazán növekszik a hasam. Babával minden tökéletes és szuperek az értékek, csak nem kifele mutatkozik. Attól félek, hogy később többször előfordulhat, ahogy nő a baba.

tegnap 19:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem ilyen nem volt de nagyon pangott a vizeletet 2 doki is megerősítette és egymastól függetlenűl ugyan azt tanácsolták. Minden nap 15 percet legalább négykézláb kellett állnom mert addig nem gyomta a baba és tudott üdülni a vesém. Esetleg próbáld meg ezt.
tegnap 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!