Veseköves kismamavagyok, eddig panaszom nem volt a kovel. Felkeltem es hirtelen elkezdett fájni az oldalam vesetájt. Egyszer volt már rá példa de nem foglalkoztam vele, de most megijesztett. Lehet belole baj? Valaki hasonlo helyzetben volt mar?
Figyelt kérdés
#szülés #oldal #fájdalom #félelem #császármetszés #kismama #aggodalom #vesekő #éjszakai felriadás #vesegörcs
2018. aug. 26. 02:40
1/1 anonim válasza:
Igen van,nekem is beszúrt jópárszor a terhességem alatt,folyadék-folyadék mást nem tudsz tenni a baba érdekében nem "tesznek" veled semmit,úgy tudom gyógynövényes akármit tudnak rá adni egyedül (de az kihatással van a méhlepényre,amit nem mondanak,szóval nem ajánlott hisztizni hogy "nyagy a baj mert lehet a picivel teszel rosszat) én annyit ittam terhesség alatt hogy terhesség után meg is szűnt a panaszom nemsokkal,elmentem talpmasszőrhöz (van alami orvosi akármi neve de nem jut eszembe hirtelen) és ő megállapította hogy rosszul látták nem vesekövem volt hanem "salak" vagy mi de az ki jött,biztos azért fájt mert 1 nagyon sok volt,2 úgy feküdt a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!