Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19hetes terhes vagyok és...

19hetes terhes vagyok és véreztem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szombati nap bejöttem az ügyeletre mert fájt a hasam. Tapintásra rovidulve van a méhem, viszont ez ultrahangon nem látni így bent tartottak megfigyelni. Mint utólag kiderült a szorulas miatt fájt a hasam az okozza a problémát. Na most...ma kértem kúpot és úgy mentem el wcre, viszont muszáj volt erolkodnom. És a wc papíron volt vér is elölről :( nagyon megijedtem rögtön szóltam a nővéreknek. Mondták rakják be betétet, ha nem vérzek tovább akkor egy ér pattanhatott el. Nagyon félek :( volt valaki így? Az eset kb. 2oraja történt.
jan. 21. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
10%
Ott vagy a korházba és itt kérdezel???😀
jan. 21. 22:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, hátha valaki tud személyes tapasztalatot, mivel nem vettek komolyan. Annyit mondtak hogy egy ér pattanhatott el. Engem ez nem nyugtat meg :)
jan. 21. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Személyes tapasztalat sajnos nem sokat segit, mert az nem veled történt. Sajnos nem látunk beléd, de ha azt mondják elpattant egy ér akkor biztos ugy van. Van még vérzésed azóta?
jan. 21. 22:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Azóta nincs halisten :)
jan. 21. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nyugi nem lesz baj.
jan. 21. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:

17 hetes voltam mikir barnáztam es 27 hetes voltam amikor elöntótt a vér. Bementem és igazából nem találtak semmit

Valoszinül a placenta közel volt a méhszájhoz és ott egy ér pattant meg. Szerencsére minden ok volt és 37. Héten megszületett.

jan. 22. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!