Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhes vagyok, de ma...

10 hetes terhes vagyok, de ma véreztem. Voltatok így?

Figyelt kérdés
Egyből elrohantam a kórházba csináltak uh, szerencsére minden rendben. Fejlődött a baba és szívhang is volt. Már most nem vérzek csak gyengén barnázok, törlésnél látszik csak. Valami pozitív dolog jól jönne. Holnap megyek az orvosomhoz délután.
2022. nov. 21. 20:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Viszonylag sokan vérezni szoktak. Az jó, hogy elment él dokihoz, ha lenne baj, észre vette volna. Aggódnod nem kell. Ha az orvos szerint rendben van minden, akkor felesleges stresszelni magadat.
2022. nov. 21. 20:32
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
1x véreztem 10 hetesen a lányommal, durván elöntött a vér. Hematóma ürült ki, minden rendben volt.
2022. nov. 21. 20:43
 3/14 A kérdező kommentje:
Te is barnáztál utánna?
2022. nov. 21. 20:47
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Engem is elöntött a vér 10 hetesen. A lepény rálógott a mésdzájra, picit levált, hematóma alakult ki.

Utána a 13. Hétig még viszatérően barnázgattam.

2022. nov. 21. 20:49
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Viszonylag gyakori jelenség, sőt vannak olyanok, akik "menstruálnak" terhesség alatt. Hallottam már pár hasonló sztorit, hogy ezért kicsit kesőbb is vették észre. Csak pozitivan, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Nyílvan az orvos fontos, pihengess.
2022. nov. 21. 20:51
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

Mind2 gyerekemnél véreztem 6-8 héten

Egészségesek.

Most a 3.-kal még korai, de már “vàrom” sokkot a vér láttán.. még 2 hèt

2022. nov. 21. 20:57
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Szia. Én véreztem a 8.héten. Egészen elhúzódott a 14. hétig. Minden rendben volt szerencsére. Ma már egy okos, ügyes nagylány :)
2022. nov. 21. 21:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A "barnázás" is vérzés. Egyébként volt nekem is, többször előfordult. Többnyire házaséletet követően.
2022. nov. 21. 21:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek most megnyugodtam :) volt már egy vetélésem így nagyon megijedtem. Próbálok pozitív lenni. Akaratlanul is azt veszem észre hogy a hasamon a kezem és gondolok rá, hogy erős legyen :)
2022. nov. 21. 21:07
 10/14 anonim ***** válasza:
Én barnáztam 1 napig a nem várt idején is, a pozi teszt mellett, aztán a 8.héten is 1 napot. Engem is megnézett még aznap a doki, szintén nem talált problémàt szerencsére, ahogyan nálad sem. Én kaptam progreszteront. Azóta màr a 19.hètben vagyok 😊 ne aggódj 😊 ha nem erősödik, hanem inkább elmúlóban van, az már jó jel 😊
2022. nov. 22. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!