10 hetes terhes vagyok, de ma véreztem. Voltatok így?
Figyelt kérdés
Egyből elrohantam a kórházba csináltak uh, szerencsére minden rendben. Fejlődött a baba és szívhang is volt. Már most nem vérzek csak gyengén barnázok, törlésnél látszik csak. Valami pozitív dolog jól jönne. Holnap megyek az orvosomhoz délután.2022. nov. 21. 20:30
1/14 anonim válasza:
Viszonylag sokan vérezni szoktak. Az jó, hogy elment él dokihoz, ha lenne baj, észre vette volna. Aggódnod nem kell. Ha az orvos szerint rendben van minden, akkor felesleges stresszelni magadat.
2/14 anonim válasza:
1x véreztem 10 hetesen a lányommal, durván elöntött a vér. Hematóma ürült ki, minden rendben volt.
3/14 A kérdező kommentje:
Te is barnáztál utánna?
2022. nov. 21. 20:47
4/14 anonim válasza:
Engem is elöntött a vér 10 hetesen. A lepény rálógott a mésdzájra, picit levált, hematóma alakult ki.
Utána a 13. Hétig még viszatérően barnázgattam.
5/14 anonim válasza:
Viszonylag gyakori jelenség, sőt vannak olyanok, akik "menstruálnak" terhesség alatt. Hallottam már pár hasonló sztorit, hogy ezért kicsit kesőbb is vették észre. Csak pozitivan, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Nyílvan az orvos fontos, pihengess.
6/14 anonim válasza:
Mind2 gyerekemnél véreztem 6-8 héten
Egészségesek.
Most a 3.-kal még korai, de már “vàrom” sokkot a vér láttán.. még 2 hèt
7/14 anonim válasza:
Szia. Én véreztem a 8.héten. Egészen elhúzódott a 14. hétig. Minden rendben volt szerencsére. Ma már egy okos, ügyes nagylány :)
8/14 anonim válasza:
A "barnázás" is vérzés. Egyébként volt nekem is, többször előfordult. Többnyire házaséletet követően.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek most megnyugodtam :) volt már egy vetélésem így nagyon megijedtem. Próbálok pozitív lenni. Akaratlanul is azt veszem észre hogy a hasamon a kezem és gondolok rá, hogy erős legyen :)
2022. nov. 21. 21:07
10/14 anonim válasza:
Én barnáztam 1 napig a nem várt idején is, a pozi teszt mellett, aztán a 8.héten is 1 napot. Engem is megnézett még aznap a doki, szintén nem talált problémàt szerencsére, ahogyan nálad sem. Én kaptam progreszteront. Azóta màr a 19.hètben vagyok 😊 ne aggódj 😊 ha nem erősödik, hanem inkább elmúlóban van, az már jó jel 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!