10 hetes terhes vagyok, tegnap szeretkeztem a párommal és ma délelött egy nagyon kicsit véreztem?
mit mondott az orvos? gondolom azonnal bementél, csak ő látott téged belülről,meg a babát, hogy jól van-e...
én is csak kicsit véreztem, engem 3 napig bent tartottak, szerencsére tudtak segítenek az orvosok!
Lehet, hogy a párod megsértett valamit odabenn, esetleg a méhszájat. Vagy más gond van, heamatóma, megpattant egy ér... Esetleg, a legrosszabb lehetőség, egy vetélés kezdete vagy jele a vér.
Sok minden lehetséges, de erre csak az orvos tud választ adni. Menj be a kórházba, ahol van terhességi ambulancia, nézzenek meg.
utolsó, bár nem értek hozzá, de ha a párja sértett volna meg valamit akkor nem másnap vérzett volna, nem?
azért nekem furcsa, hogy ha egy terhes nő vérzik, akkor egyből talál rá magyarázatot, csak hogy ne kelljen elmennie orvoshoz (gondolom azért írta a kérdező, hogy tegnap hancúrozott, mert arra fogja). végülés, te gyerekedet, ha téged nem érdekel...
A kérdésed jó! :)
Mivel a kérdező nem írta a vérzés jellegét, (barnás, nyákos, friss, piros, élénk vér, rózsaszínes folyás...) ezért próbáltam átfogó választ adni.
Ha csak barnás maszatolás volt, az simán lehet az előző napi szextől, mert lassan ürül ki az alvadt vér a folyással. Ha élénk piros, friss volt a vér, az már inkább a nagyon nem jó kategória. :(
Éppen ezért, a helyében húznék dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!