Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 napja szeretkeztem a paromma...

5 napja szeretkeztem a parommal ma kezdett fajni a mellem es 3 napja faradekony vagyok! Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Mit kell tennem ahhoz hogy teherbe essek?

2013. márc. 10. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak 5 napja történt a dolog, akkor még semmilyen tüneted nem lehet. Egyszerűen csak bebeszéled, mert még lehetetlen, hogy ennyi idő alatt tüneteket produkálj. Az meg, hogy mit kell tenned, hogy teherbe ess, nehogy már nekünk kelljen elmondani...
2013. márc. 10. 10:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

ahhoz, hogy teherbe ess, szexelni kell először is (védekezés nélkül). ha nem sikerül hónapokig, akkor jöhet a többi dolog.

terhes lehetsz (majd), de tünetek még NINCSENEK!!! hiszen be sem ágyazódott még az embrió, tehát hcg sem termelődik ami a tünetekért felelős.

a mellfájdalom jelenthet közelgő mensest, vagy peteérést is, fáradékony meg vagy 600 dologtól lehetsz. az első és legbiztosabb jel a menses kimaradása és/vagy egy pozitív teszt.

2013. márc. 10. 10:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Ilyen korán nem lehetnek tüneteid! Szeretnétek babát vagy nem? Védekeztetek?
2013. márc. 10. 12:51
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyon szeretnénk babát ezen dolgozunk most. 5 éve volt egy abortuszom most vagyok 21 éves és kicsit félek hogy amiatt nehezebben fog összejönni:/

Próbálkozunk most , esetleg tudnátok ajánlani valami módszert a szexen kívül?

2013. márc. 10. 14:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Osztódjál!
2013. márc. 10. 16:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztató választ!:) én olyanra gondoltam hogy pl vmilen étel vagy tabletta ami jobban elősegíti:)
2013. márc. 10. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
21 éves vagy. hova rohansz?? szexeljetek, lehetőleg félidőben és pont.
2013. márc. 10. 17:26
 8/11 A kérdező kommentje:
nem rohanok, de 6 éve vagyunk együtt a barátommal és szeretnénk továbblépni és ez lenne a következő lépés mindketten nagyon szeretnénk már, úgy érezzük most jött el az ideje:)
2013. márc. 10. 17:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Inkább biológia órára kellett volna járnod, akkor nem tennél fel ilyen kérdéseket. 5 nappal szex után??? majd kb 14 nappal szex után! (bocs a stílusért, a hormonok..)
2013. márc. 10. 18:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Drága kérdező baba előtt tájékozódj egy kicsit! Menstruációd első napjától számolva (vérzés első napja) kb. 14.-16. napon van a peteérés ekkor kell együtt lenni. (hőmérő módszerrel, LH teszttel pontosabban behatárolható a peteérés időpontja) A peteérés után ha sikeres volt a sejtek találkozója akkor a két sejt kb. 5-7 napig vándorol a méhig, utána elkezd beágyazódni kb. 5-7 napig tart a beágyazódás folyamata is. Ha megtörtént ez a két folyamat (összesen legalább 14 nap) utána beszélhetünk terhességről, ennél előbb NEM!
2013. márc. 10. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!