Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az nst miért ennyire fontos?...

Az nst miért ennyire fontos? Mi van, ha kihagyom?

Figyelt kérdés

39.héten járok. Egy nst-n már voltam, annyi volt, 10percig hallgattam a baba szívét, majd lepecsételték a papírt és ennyi.

Se egy uh, se egy vizsgálat, se semmi.

Pedig jeleztem, hogy sokat görcsölök, annyit mondtak, ez ezzel jár.

Fiammal (2 éves) azért indították be a szülést a 38.héten, mert sokat görcsöltem, megvizsgáltak, veszesen kevés volt a magzatvíz. Ezt jeleztem, a kutya nem foglalkozott vele.

Most egyenlőre hetente kell járnom. A héten meg tudtam oldani, de jövőhéten nem biztos. (Férj külföldön, anyának aki vigyázni szokott addig a fiamra sos műtéte volt tegnap, másra nem tudom bízni a gyereket, be meg nem jöhet velem).

Szóval ha nem tudok elmenni, olyankor mi van?!

2021. szept. 23. 11:12
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
39%
Arra nem reagáltál, hogy mi lesz a meglévő gyerekkel ha most beindulna a szülés.
2021. szept. 23. 12:32
 12/33 anonim ***** válasza:
És mi lenne ha hétfőn délután mennél például? Amikor már valaki hazaért munkából és tud rá addig vigyázni. Vagy olyankor már nem lehet menni?
2021. szept. 23. 12:35
 13/33 anonim ***** válasza:
72%

Nem minden orszagban szokàs az nst. Nem logikus, hogy a magyar babàk veszèlyben vannak nèlje, az angolok nem? Nekem akor csinaltak nst-t, mikor elment a magzatvizem, de nem indultak be sokàig a fajasok, de nem egyeztem bele az indìtàsba mèg.

Az nst csak èpp akkori àllapotot mutat, hiaba mèsz minden reggel 10-kor pl, az ne. jelzi előre es nem előzi meg, hogy pl. dèlutan ne legyen a picinek baja.

2021. szept. 23. 12:40
 14/33 anonim ***** válasza:
46%

Angliában a terhesgondozás felét se csinálják, mint itthon.

Én nem bánom, hogy vigyáznak rám...

2021. szept. 23. 13:17
 15/33 A kérdező kommentje:

Az, hogy mi lesz a 2 évesemmel, ha beindulna míg nincs itthon az apja?!

Foggalmam sincs. Csak reménykedek várja meg.

8tól 11ig van csak nst. Ismerősök pedig 60km-re, így nem igazán tudom őket ezert iderángatni.

13!

Total egyetértek veled. Azert mert hétfő délelött jó a baba pulzusa, az tébyleg egy pillanatnyi állapot. Estére, vagy akár jövő hétfőig annyi minden lehet 🤷‍♀️

14!

Azt én sem bánnám, hogy vigyáznak ránk. De speciel ezzel a vizsgálattal egyáltalán nem érzem ezt. Ha egy uh-ról lenne szó, vagy egy méhszáj vizsgálatról, annak több értelmét látnám. 29hetesen volt utoljára uh-m. Most rettegek, mert fiammal is kevés volt a magzatvíz, most pedig foggalmam sincs mennyi. Na ennek látnám értelmét.

De természetesen mielött nekem esne valaki, 1000%ban azon vagyok, hogy valahogy megoldjam, hogy ott legyek a vizsgálaton. Csak még nem tudom hogyan.

2021. szept. 23. 14:55
 16/33 anonim ***** válasza:
6%
Nem vagy jóban valamelyik szomszéddal? Vagy nincs valami barátnőd?
2021. szept. 23. 15:02
 17/33 anonim ***** válasza:
89%
Nem az NST-vel vigyáznak a gyerekre... Rengeteg felesleges vizsgálat van, ezzel sem fogják tudni kiszűrni, hogy esetleg később gáz lesz. Te meg ülsz otthon nyugodtan,hogy minden oké,mert 3 napja 20 percig hallgatták a gyerek szívverését. Ezzel semmivel sem vigyáznak jobban ránk, mint a "hanyatló nyugaton"
2021. szept. 23. 15:33
 18/33 anonim ***** válasza:

Valakit kérj meg, menjen el veletek. Amíg NST-n vagy autóban, játszóházban megvarnak

Székesfehérváron még uh-ra is beviheted a gyereket magaddal

2021. szept. 23. 17:11
 19/33 anonim ***** válasza:
10 èves tesódra ki vigyáz?
2021. szept. 23. 21:41
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Én se mentem a második gyerekkel már nst-re. Az elsőnél baj volt, mégse vettek észre, pedig fél óra alatt is alig lehetett mozgásra bírni legtöbbször.

Az NST nem mutatja ki az áramlást...

2021. szept. 24. 08:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!