Az nst miért ennyire fontos? Mi van, ha kihagyom?
39.héten járok. Egy nst-n már voltam, annyi volt, 10percig hallgattam a baba szívét, majd lepecsételték a papírt és ennyi.
Se egy uh, se egy vizsgálat, se semmi.
Pedig jeleztem, hogy sokat görcsölök, annyit mondtak, ez ezzel jár.
Fiammal (2 éves) azért indították be a szülést a 38.héten, mert sokat görcsöltem, megvizsgáltak, veszesen kevés volt a magzatvíz. Ezt jeleztem, a kutya nem foglalkozott vele.
Most egyenlőre hetente kell járnom. A héten meg tudtam oldani, de jövőhéten nem biztos. (Férj külföldön, anyának aki vigyázni szokott addig a fiamra sos műtéte volt tegnap, másra nem tudom bízni a gyereket, be meg nem jöhet velem).
Szóval ha nem tudok elmenni, olyankor mi van?!
Nem minden orszagban szokàs az nst. Nem logikus, hogy a magyar babàk veszèlyben vannak nèlje, az angolok nem? Nekem akor csinaltak nst-t, mikor elment a magzatvizem, de nem indultak be sokàig a fajasok, de nem egyeztem bele az indìtàsba mèg.
Az nst csak èpp akkori àllapotot mutat, hiaba mèsz minden reggel 10-kor pl, az ne. jelzi előre es nem előzi meg, hogy pl. dèlutan ne legyen a picinek baja.
Angliában a terhesgondozás felét se csinálják, mint itthon.
Én nem bánom, hogy vigyáznak rám...
Az, hogy mi lesz a 2 évesemmel, ha beindulna míg nincs itthon az apja?!
Foggalmam sincs. Csak reménykedek várja meg.
8tól 11ig van csak nst. Ismerősök pedig 60km-re, így nem igazán tudom őket ezert iderángatni.
13!
Total egyetértek veled. Azert mert hétfő délelött jó a baba pulzusa, az tébyleg egy pillanatnyi állapot. Estére, vagy akár jövő hétfőig annyi minden lehet 🤷♀️
14!
Azt én sem bánnám, hogy vigyáznak ránk. De speciel ezzel a vizsgálattal egyáltalán nem érzem ezt. Ha egy uh-ról lenne szó, vagy egy méhszáj vizsgálatról, annak több értelmét látnám. 29hetesen volt utoljára uh-m. Most rettegek, mert fiammal is kevés volt a magzatvíz, most pedig foggalmam sincs mennyi. Na ennek látnám értelmét.
De természetesen mielött nekem esne valaki, 1000%ban azon vagyok, hogy valahogy megoldjam, hogy ott legyek a vizsgálaton. Csak még nem tudom hogyan.
Valakit kérj meg, menjen el veletek. Amíg NST-n vagy autóban, játszóházban megvarnak
Székesfehérváron még uh-ra is beviheted a gyereket magaddal
Én se mentem a második gyerekkel már nst-re. Az elsőnél baj volt, mégse vettek észre, pedig fél óra alatt is alig lehetett mozgásra bírni legtöbbször.
Az NST nem mutatja ki az áramlást...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!