Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az nst miért ennyire fontos?...

Az nst miért ennyire fontos? Mi van, ha kihagyom?

Figyelt kérdés

39.héten járok. Egy nst-n már voltam, annyi volt, 10percig hallgattam a baba szívét, majd lepecsételték a papírt és ennyi.

Se egy uh, se egy vizsgálat, se semmi.

Pedig jeleztem, hogy sokat görcsölök, annyit mondtak, ez ezzel jár.

Fiammal (2 éves) azért indították be a szülést a 38.héten, mert sokat görcsöltem, megvizsgáltak, veszesen kevés volt a magzatvíz. Ezt jeleztem, a kutya nem foglalkozott vele.

Most egyenlőre hetente kell járnom. A héten meg tudtam oldani, de jövőhéten nem biztos. (Férj külföldön, anyának aki vigyázni szokott addig a fiamra sos műtéte volt tegnap, másra nem tudom bízni a gyereket, be meg nem jöhet velem).

Szóval ha nem tudok elmenni, olyankor mi van?!

2021. szept. 23. 11:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
77%
Hozzaerto orvos hallja, ha az a te szivhangod. En megijedtem vajudas alatt amikor egy idore egyedul voltam ,szoltam a dokinak, jol megmosolygott hogy lecsuszott a cucc es az az en szivhangom, o hallja hogy hatterbol szol, vagy valami ilyesmi :)
2021. szept. 27. 20:24
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezért is totál felesleges elmenni...
2021. szept. 27. 22:58
 33/33 anonim ***** válasza:
Hisztis Mirtill 🤣🤦🏼‍♀️
2024. jan. 4. 14:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!