Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az nst miért ennyire fontos?...

Az nst miért ennyire fontos? Mi van, ha kihagyom?

Figyelt kérdés

39.héten járok. Egy nst-n már voltam, annyi volt, 10percig hallgattam a baba szívét, majd lepecsételték a papírt és ennyi.

Se egy uh, se egy vizsgálat, se semmi.

Pedig jeleztem, hogy sokat görcsölök, annyit mondtak, ez ezzel jár.

Fiammal (2 éves) azért indították be a szülést a 38.héten, mert sokat görcsöltem, megvizsgáltak, veszesen kevés volt a magzatvíz. Ezt jeleztem, a kutya nem foglalkozott vele.

Most egyenlőre hetente kell járnom. A héten meg tudtam oldani, de jövőhéten nem biztos. (Férj külföldön, anyának aki vigyázni szokott addig a fiamra sos műtéte volt tegnap, másra nem tudom bízni a gyereket, be meg nem jöhet velem).

Szóval ha nem tudok elmenni, olyankor mi van?!

2021. szept. 23. 11:12
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

18!

Pont székesfehérvárról van szó. Nekem azt mondták, semmi kísérő, még gyerek sem. Amúgy is nstn nyugton kell üljek, egy örökmozgó 2éves mellett pedig ez lehetetlen.

19! Az apja. Akivel kb köszönőviszonyban vagyok. Az én apám 3éves koromban meghalt.

20!

Köszönöm 😊

2021. szept. 24. 08:30
 22/33 anonim ***** válasza:
Fuh, Fehèrvàron szült egy csomò ismerősöm, jòt mèg nem hallottam a kòrhàzròl. Menekülj onnan, amìg tudsz :/
2021. szept. 24. 08:42
 23/33 A kérdező kommentje:

22!

2 éve ott szültem, ahogy kb az összes ismerősöm is. Én pl 1000%osan meg vagyok elégedve, illetve ismerősöktől sem hallottam 1 panaszt sem a kórházra.

Volt pár orvos, akik modora kritikán aluli de hál isten ők már kiöregedtek.

2021. szept. 24. 08:48
 24/33 anonim ***** válasza:
59%
Biztos, hogy beviheted. 3 hete szültem ott
2021. szept. 24. 17:25
 25/33 anonim ***** válasza:
59%
Örülök, hogy nektek jò elmènyeitek voltak, az èn ismerőseim pont mind megszìvtak :/
2021. szept. 24. 18:32
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Én külföldön élek, harmadik terhességem. SOHA nem voltam NST-én, mert itt csak akkor végzik ha valami nincs rendbe.

Szerintem ha eddig sem volt semmi gond, akkor kihagyhatod, esetleg felhívod őket hogy nem tudsz elmenni az időpontra.

2021. szept. 25. 00:47
 27/33 A kérdező kommentje:

Eljutottam végül, totál feleslegesen.

Gyereket nem engedték be velem, így a 10 éves hugom és a fekvő anyukámmal maradt.

A doki elrontotta az nst-t, így mehettem uh-ra majd nst ismétlésre. 8ra mentem, 3ig ott ültem. (Az egész kb 25perc lett volna mindenestől, többi a várakozás volt)

És mivel ez első nst rossz lett, a doki hibájából, holnap mehetek újra és megismétlik :(

Gyerek ismét anyáékhoz :(

2021. szept. 27. 18:06
 28/33 anonim ***** válasza:
9%

A doki hibájából nem lesz

rossz az NST...

Örülj inkább neki, hogy ismétlik, ha baj történne elhordanád őket minden sz@rnak....

2021. szept. 27. 18:52
 29/33 A kérdező kommentje:

De a doki hibájából lett szar, ha hiszed ha nem. Ott voltál?! Nem...

Konkrétan nem a gyerek, hanem az én szívhangom mérte 10 percig, és ki volt akadva, miért csak 80-90kózti pulzusa van a babának. Majd megtalálta a gyerekét (egyből 150) és kijelentette szar az egész, menjek át az ambulanciára....

Ha elsőre nem lett volna béna, nem lenne problémám. Ha tényleg baj lett volna, ami nem az ő hibája, nyilván nem hibáztatnám ha újra kellene menni

2021. szept. 27. 19:28
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Mióta helyezi fel az orvos az NST-t?!
2021. szept. 27. 19:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!