Tenyleg én reagálom túl?
36hetes terhes vagyok. Lassan 2 hete minden bajom, menni is fáj. Mellette van egy 2 évesünk, aki 0-24ben velem van. Férj reggeltől estig dolgozik, de ha baj lenne nagggyon max 1 óra alatt itthon van.
Én kb az egész terhesség alatt itthon ültem begubózva, volt sok probléma, stb.
Ferjem viszont éli az életét, megy látástól mikulásig. Oké, ez 90%ban a munka, de volt nem 1 rally verseny pl amire elment a haverokkal (azthiszem 3 pontosan a 8 hónap alatt). Nem szóltam, elment, de nekem szarul esik minden ilyen. Nem azt mondom, hogy üljön itthon miattam, de azért na. Ő is feláldozhatna valamit az életéből miattam/miattunk.
Október 3ra vagyok kiírva. Vasárnapi nap. Az az elötti szombaton ismét rally verseny. Már most kijelentette hogy megy. Én meg teljesen kiakadtam, hisz 1 héttel a szülés elött már bármi lehet. Ide ráadásul viszik, nem is tud csak úgy hazajönni.
Erre annyi volt a válasz, 1, ennyi munka után csak megérdemli, 2, anyáek 10percre laknak, addig lehetnek ők is ügyeletben.
Szerintetek jogosan vagyok felháborodva? Ti mit tennétek?
Az eddigiek miatt nem akadtam volán ki, de erre azt mondanám, hogy nem megy, sajnálom, szükségem van /lesz/ lehet rá.
Egyet kihagy, bumm, semmi baja nem lesz.
Persze nem ismerem, nem tudom milyen reakcióra szamithatok, otthon fog duzzogni hogy nem mehetett, ha meg mondjuk nem indul be aznap sem, akkor meg pattogni fog-e, hogy most ezért nem ment.
De jogos szerintem a kiadás, csak nem tudom, ez segít-e, elég hát hogy is mondjam, gyerekes, vagy értetlen a viselkedése.
Nálunk apa 36. Héttől nem is ivott, hátha vinnie kell, szóval szerencsére nem voltam ilyen helyzetben, de ha benne lennék, elgondolkoznék, mennyire számíthatok rá, mert oké hogy dolgozik meg családapa meg minden, de ez egy elég nagy dolog ahhoz, hogy ő oda legyen rallyzgatni, amikorra ki van írva a gyereke születni...
Már az előző fórumokból is kiderült, hogy egy igazi gyökeret fogtál ki aki pont le se kakál..
Nem értem minek vállaltál még egy gyereket..
Engem pont nem zavar ha a férjem el megy ide-oda, ha mellette szakít időt rám, és hogy mi is együtt töltsünk időt.
De az számomra kicsit durva, hogy szülés előtt egy nappal.
A férjemet akarták kiküldeni 2 hétre Németországba a lányom születése előtt 2 nappal (első gyerek). Kapásból mondta, hogy nem, találjanak helyette valaki mást. De egy rally verseny, ami még lesz jó pár az évek során, szerintem igazán kihagyható. Érdekes hozzáállás mindenesetre....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!