Oltatlan kismamák, titeket is ijesztgetnek?
Nekem azt mondta a háziorvosom,hogy volt olyan kismama aki elkapta , meghalt és az utolsó pillanatban még ki tudták venni a hasabol a babát és élt, de már volt olyan, hogy a baba sem élt...:(
Nagyon megijesztett
A kórházban külön kezelnek minket, mintha leprásak lennék.
Milyen érdekes, én pont 2 napja kaptam az oltásomat Angliában, kismamaként.
A midwife is felvilágoított, meg a helyszínen is kaptam plusz információt. Se nem beszéltek le, se nem támogatták, egyszerűen rám bízták a döntést.
De bírom amikor valaki mást állít, ezekből lesznek a nagy kamuhírek, hogy Magyarországon kötelező a kismamákat oltatni, a szemét kormány (nem vagyok fideszes), bezzeg külföldön nem oltanak senkit stb.
Ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni! :)
Egymásnak ellentmondanak az eddig általam kérdezett orvosok is, egyszerűen nincs tapasztalat, csak protokoll.
Szoptattam,amikor először elkaptam (decemberben). Most másodszorra is sikerült benyelni, hathónapos terhesen. A lefolyása NÁLAM ugyanaz volt, gondolom ez egyéni, vagy szerencse kérdése, ki tudja..
Vacilalok én is, főleg azért, mert nem tudom (én sem, ezek szerint a szakma sem, sőt a gyakoris kommentelők sem:) , melyikkel árthatok jobban a magzatnak, így marad a megérzés..
36-os én az alapján döntöttem, hogy covidban halt meg az unokatesóm (igaz nem állapotosan), de 2 gyereket hátrahagyva.
Nekem is vannak már gyermekeim, akiket szeretnék felnevelni és tudom kegyetlenül hangzik, de ők sokkal fontosabbak, mint a még meg nem született baba. Mármint ugye a legnagyobb kockázat mellékhatásként a láz, ami hatására el is vetélhetsz.
Úgyhogy lehet lepontozni, meg szemétnek tartani, de mi ez alapján hoztuk meg a döntést.
37: "Nekem is vannak már gyermekeim, akiket szeretnék felnevelni és tudom kegyetlenül hangzik, de ők sokkal fontosabbak, mint a még meg nem született baba."
Igen, ebben teljesen igazad van, nem szemétség, hanem sajnos realitás.. Én ezt figyelembe véve is nehéz szívvel döntök, bárhogy is döntök majd.
36 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!