Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Oltatlan kismamák, titeket is...

Oltatlan kismamák, titeket is ijesztgetnek?

Figyelt kérdés

Nekem azt mondta a háziorvosom,hogy volt olyan kismama aki elkapta , meghalt és az utolsó pillanatban még ki tudták venni a hasabol a babát és élt, de már volt olyan, hogy a baba sem élt...:(

Nagyon megijesztett

A kórházban külön kezelnek minket, mintha leprásak lennék.

2021. aug. 21. 21:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
51%
Engem érdekes módon nem oltottak itt Angliában,sőt nem is ajánlotta senki. 16 hetes terhes vagyok
2021. aug. 21. 23:06
 32/40 anonim ***** válasza:
67%
Van ismerős szülésznő, ő azt mondta napi szinten vittek a 3. hullám alatt kismamát császárra 20.hét körül, hogy anyukát mentsék.
2021. aug. 21. 23:32
 33/40 anonim ***** válasza:
92%
31es, három terhes barátnőm is kint él Angliában, mindhárman kaptak oltást.
2021. aug. 22. 06:47
 34/40 anonim ***** válasza:
72%
Persze, a nem saját tapasztalat mindig relevánsabb. 🤣
2021. aug. 22. 07:12
 35/40 anonim ***** válasza:
91%

Milyen érdekes, én pont 2 napja kaptam az oltásomat Angliában, kismamaként.

A midwife is felvilágoított, meg a helyszínen is kaptam plusz információt. Se nem beszéltek le, se nem támogatták, egyszerűen rám bízták a döntést.

De bírom amikor valaki mást állít, ezekből lesznek a nagy kamuhírek, hogy Magyarországon kötelező a kismamákat oltatni, a szemét kormány (nem vagyok fideszes), bezzeg külföldön nem oltanak senkit stb.

2021. aug. 22. 08:33
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni! :)

Egymásnak ellentmondanak az eddig általam kérdezett orvosok is, egyszerűen nincs tapasztalat, csak protokoll.

Szoptattam,amikor először elkaptam (decemberben). Most másodszorra is sikerült benyelni, hathónapos terhesen. A lefolyása NÁLAM ugyanaz volt, gondolom ez egyéni, vagy szerencse kérdése, ki tudja..

Vacilalok én is, főleg azért, mert nem tudom (én sem, ezek szerint a szakma sem, sőt a gyakoris kommentelők sem:) , melyikkel árthatok jobban a magzatnak, így marad a megérzés..

2021. aug. 22. 09:47
 37/40 anonim ***** válasza:
91%

36-os én az alapján döntöttem, hogy covidban halt meg az unokatesóm (igaz nem állapotosan), de 2 gyereket hátrahagyva.

Nekem is vannak már gyermekeim, akiket szeretnék felnevelni és tudom kegyetlenül hangzik, de ők sokkal fontosabbak, mint a még meg nem született baba. Mármint ugye a legnagyobb kockázat mellékhatásként a láz, ami hatására el is vetélhetsz.

Úgyhogy lehet lepontozni, meg szemétnek tartani, de mi ez alapján hoztuk meg a döntést.

2021. aug. 22. 09:57
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
37 teljesen érthető. A kérdésre visszatérve viszont teljesen etikátlan, hogy ijesztget az orvos, mint ahogy az is az lenne, ha lebeszél. Objektíven kéne, hogy tájékoztasson, ami szerintem sok esetben nem történik meg.
2021. aug. 22. 10:17
 39/40 anonim ***** válasza:

37: "Nekem is vannak már gyermekeim, akiket szeretnék felnevelni és tudom kegyetlenül hangzik, de ők sokkal fontosabbak, mint a még meg nem született baba."

Igen, ebben teljesen igazad van, nem szemétség, hanem sajnos realitás.. Én ezt figyelembe véve is nehéz szívvel döntök, bárhogy is döntök majd.

36 voltam.

2021. aug. 22. 10:20
 40/40 anonim ***** válasza:
#31-es. 20 hetesen ajánlják majd a szamár köhögés vakcinát, huszon-parhetesen tuti rákérdez a midwife a covidra is, de mint írták fentebb nem fogják tolni ezerrel, rád bízzák a döntést.
2021. aug. 22. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!