Miért ijesztgetik a kismamákat?
AFP eredményem: 1,02 MoM( úgy tudom 0.8-2.5-ig normális)
HCG : 2.25 MoM
uE3: 0,87 MoM
mindenhova negatívot írtak, ennekellenére 1:852-közepes kockázatba soroltak.. elküldtek genetikai tanácsadásra ott megnyugtattak egy kicsit, de nem 100 %-an...
12. uh- orrcsont látható, tarkó redő 1,5 mm
18. uh- kóros elváltozást nem láttak, mindent rendben találtak...
és akkor így legyen boldog a babavárás, most izgulhatok szülésig...
ráadásul a papírra azt írták, hogy a magzatvíz vizsgálat se indokolt, de a frászt hozzák rám...
persze, ha nagyon akarom megcsinálják, de ugye a vetélés és fertőzés veszély magasabb, mint maga a betegség jelenléte..
vannak vérvizsgálatok, amit még 19-hétig elvégeznek, de ezek 160.000- tól kezdődnek(és végülis ez se 100%)...
kinek van ennyi pénze??
Most látom, hogy ugyanazt írtam mint a 2-es válaszoló.
Bocs, de tényleg nem mondhatják, hogy minden rendben, hiszen ők sem tudják.
Életkorodat nem írtad, hátha az növeli a kockázatot...?
Ebbe az 1:valamennyi arányszámba az anyai életkort is beleszámítják, akkor is, ha a leletek rendben.
Miért, ha megszületik a baba akkor nem fogsz izgulni semmit sem? Dehogynem! Végig fogod parázni a gyerek egész életét!
Egyébként szerintem jobb ha tudsz mindenről, mintha nem tudnál semmiről. 100%-ot soha sehol nem fognak mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!