A cukorbeteg kismamákat befektetik korábban a szülés előtt?
Aki cukorbetegen várandós, annak hogy volt a szülés, befektették hamarabb, vagy történt minden a maga útján?
32 hetes vagyok, még erről nem beszéltünk az orvossal, jövőhéten megyek hozzá.
Nekem terhességi cukrom volt, nem tudom erre gondolsz-e vagy aki amúgy is cukros volt terhesség előtt is.
Én diétáztam, nem kellett inzulin. Nálam nem volt ilyen, hogy befektetnek, 38. héten szültem. Túlhordani nem lehet, de állítólag van ahol ezzel sincs gond, de a cukrosok babája nagyobb, így nem is érdemes nagyon túlhordani :)
Nem hiszem, hogy nagyon kell erről beszélnetek, bár ha a kiírt dátumig nem történik meg a szülés akkor indítják. Ezt lehet akkor ha rákérdezel elmondja a dokid.
Nekem már úgy a 36. heti vizsgáltanál mondta, hogy nem lesz ebből kiírt dátum, hamarabb szülök, így is lett, 38. hét.
Ez szerintem kórház és orvos függő.
Itt a teres cukrosokat és azokat akiknek az első császárral született befektetik a kiírt időpont előtt 1-2-3 héttel.
Akkor erre rákérdezek, mert lassan összepakolom a cuccom, még nincs semmi összerakva.
Én a sote II-n fogok szülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!