Nekem azt mondta a háziorvosom,hogy volt olyan kismama aki elkapta , meghalt és az utolsó pillanatban még ki tudták venni a hasabol a babát és élt, de már volt olyan, hogy a baba sem élt...:(
Nagyon megijesztett
A kórházban külön kezelnek minket, mintha leprásak lennék.
“ Bisher liegen nur limitierte Daten zum Einsatz der COVID-19-Impfstoffe in der Schwangerschaft vor. Die Ständige Impfkommission (STIKO) empfiehlt die generelle Impfung in der Schwangerschaft aus diesem Grund derzeit nicht. ”
Nekem csak az az érdekes, hogy téged ez újdonságként ér. Több olyan kismama meghalt, akinek a híre a tv-be is eljutott. Facebookon legalább 5-6 különböző hírt olvastam. De itt van példának egy RTL klub hír: [link]
És igen, ezért kezdték el oltani a kismamákat, nem hülyék, csak épp elég volt a halálesetekből és az árva babákból.
2021. aug. 21. 22:02
13/40 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék arra a külföldre, ahol nem ajánlják az oltást a kismamáknak. Kérlek írjátok már meg. Kérdező, én ugyan beoltattam magam terhesen pont ezért, de megértem a félelmeidet. Nekem volt a közvetlen környezetemben kismama aki elkapta és sajnos tényleg elég rosszuk alakultak a dolgok, de szerencsére mindketten túlélték. Azt viszont szörnyűnek tartom, ahogy bánnak az oltatlanokkal, főleg ha kismama. Nagyon szomorú. Én is azt mondom érdeklődj előre és készülj fel a jogaidból. A TASZ honlapján pl részletesen van minden összeszedve.
2021. aug. 21. 22:06
14/40 anonim válasza:
13# linkeltem a német oldalt feljebb. Egyelőre nem ajánlják, mert kevés az adat.
2021. aug. 21. 22:08
15/40 anonim válasza:
Olaszországban sem oltják a kismamákat.
2021. aug. 21. 22:09
16/40 anonim válasza:
61%-os proletárnak: hiába pontozod le a nem tetsző válaszokat, ettől még a tény az tény, főleg forrásmegjelöléssel.
2021. aug. 21. 22:11
17/40 anonim válasza:
Olaszországban és Németországban is lehet oltást kérni csak előre kell konzultálni az orvosoddal. Ez szerintem csúsztatás, hogy nem ajánlják. És ezt is egyre inkább károsnak tartják. Juj, 16-os én lennék a proletár? De cuki vagy. Lehet nem tudod de itt bárki lepontozhat nem csak nekem van ehhez jogom. Egyébként tényleg érdekelt, hogy hol nem mert pl Svájcban kifejezetten ajánlják. De bocsi a kíváncsiságért, nem akartalak bosszantani, látom azt könnyű :)
2021. aug. 21. 22:18
18/40 anonim válasza:
Igen ez olyan érdekes ezen az oldalon, hogy lepontozzák azt akivel nem értenek egyet. A zöld kéz elvileg annak megy akinek hasznos a válasza, és nem annak akivel egyet értesz. ..
2021. aug. 21. 22:22
19/40 anonim válasza:
Lehet azért nem hasznos valakinek, mert mondjuk mi nem Olaszországban vagy Németországban élünk és tök mindegy mi ott az eljárásrend ha itt nem az.
2021. aug. 21. 22:26
20/40 anonim válasza:
17-es,igen igazad van. Én pont ezt tettem, konzultáltam az orvosommal, aki azt mondta, hogy ő egyáltalán nem ajánlja. Persze, ha én mindenképpen meg akartam volna kapni az oltást, megkaphattam volna. Én nem akartam, ennyi. Ez Olaszország.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!