Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ijesztgetnek teljesen...

Miért ijesztgetnek teljesen alaptalanul?!?

Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok az utolsó menstruáció szerint. Az uh szerint 34 és én is tudom, hogy a ciklusom 21.napján fogant a kisfiúnk. Minden UH-n 1 hét a különbség, nem nő és nem is csökken a “lemaradás”. Ma voltam UH-n és 2350 grammra becsülték a súlyát és azt mondta a doki asszisztense, hogy csütörtökön jöjjek vissza, reméljük nem fektet be a doki infúzióra. Nem értem, minden tökéletes, az áramlás, a placenta, a magzatvíz, a mérete is pont 1 héttel kosebb, miért fektetne be?!
2018. szept. 3. 12:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A 12 hetes ultrahang hány hetesnek felelt meg? Addig nőnek egyformán, utána már nagy egyéni különbségek lehetnek. Egy hét miatt szerintem még nem szoktak "problémázni".
2018. szept. 3. 12:22
 2/19 A kérdező kommentje:
Ott is 1 héttel kisebb volt. Mindig, végig.
2018. szept. 3. 12:31
 3/19 anonim ***** válasza:

És ha 35 hetesen 2350 g, akkor az miért baj? Amúgy a becslések nagyon nem pontosak.

Fiamat 37. héten 3 kg-ra becsülték. Majd megszületett 39+3 hetesen 2700 g-mal...

Neked meg minimum 1 hónap vissza van. Addig még gyarapszik. Simán alá is becsülhették.

2018. szept. 3. 12:40
 4/19 A kérdező kommentje:
Remélem csak a doki asszisztense túlozta ezt el és a dokinak esze ágában se lesz befektetni...
2018. szept. 3. 12:46
 5/19 anonim ***** válasza:
58%

Miért nem attól kérdezed, aki tudja is a választ?

Ott helyben kell megkérdezni, MIERT?

Akaratod ellenére nem csinálnak semmit. Kérdezz!

2018. szept. 3. 12:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért fektetne be és miért adna infúziót? Erre nem kérdeztél rá ott azonnal?

Amúgy, felhívom a figyelmedet, hogy amíg nem vagy közveszélyes őrült vagy járványos beteg, addig bármilyen orvosi kezelést visszautasíthatsz. Tehát a doki csak javasolhat bármit is, az már a te döntésed, hogy elfogadod-e vagy nem.

2018. szept. 3. 12:56
 7/19 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem az asszisztenst és ezt a választ kaptam, hogy mert egy kicsit kisebb, hiába tudom mikor fogant a gyerek, hiába nő rendesen.... 30 éve a dokival dolgozik, a dokimhoz nem jutott be, nem ért rá.
2018. szept. 3. 13:00
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem értettél valamit félre? 35 héten 2400g az átlag súlyuk...az alig 50g különbség nem hiszem, hogy variálnak ennyi g miatt.Egy hónap alatt simán eléri az átlag 3 kg-os súly környékét.Volt egy csaj velem a szobába ő 2450g- os babát szült 39.hétre és előtte egyáltalán nem volt befektetve teljesen egészséges is volt a baba.
2018. szept. 3. 13:23
 9/19 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem értettem félre, még mondta is, hogy ilyenkor diafillin (nem tudom hogy írják) infúziót szoktak adni és csütörtökön majd megmondja a doki, hogy mi lesz.
2018. szept. 3. 13:28
 10/19 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem is simán lesz a babád 3kg-os, ha időre születik. Miért kéne mindenkinek óriásbébit szülnie???

Egyébként rosszul fogalmaztál: a doki azt fogja csütörtökön megmondani, hogy mit JAVASOL. Hogy mi LESZ, azt te fogod megmondani: tehát, hogy elfogadod-e a javaslatát, vagy sem.

2018. szept. 3. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!