Cukros kismamik! Kinek mennyivel született a picurja? Azzal ijesztgetnek, hogy nagy baba lesz.
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 17:06
1/9 anonim válasza:
3720 gramm, kislány, nem lett cukros, minden rendben van, most 4 hónapos, ne aggódj!:)
2/9 A kérdező kommentje:
És mennyi az esélye, hogy cukros lesz a picur?
2012. nov. 28. 17:19
3/9 anonim válasza:
Kislányomat nagyra becsülték, nem lett egész 3 kiló. Fiamat kicsinek mérték, 3850 gramm lett:-) harmadik babám méretét még nem tudom pontosan, csak ha megszületik, most tartanak az orvosok 4,5 kilónál és még van 2 hetem:-)
4/9 anonim válasza:
Ha tartod a dietat es ha gyogyszert szedsz szeded akkor nem lesz semmi baja a babanak! Nem is lesz nagy. A kezeletlen cukorbetegseggel van a baj, akkor lehet nagy a baba.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek! Nem szedek gyógyszert csak diétáznom kell, szerencsére. Tartom a diétát, pedig sokszor kopog a szemem. :)
3-as válaszoló! Akkor sikerült jól elmérniük a picurokat. :O :)
2012. nov. 28. 18:56
6/9 anonim válasza:
én alapból nagy "darab" vagyok, így azért számítottunk rá, hogy nem lesz kis cicamica a baba, de még így is felülmúlta képzeletünket 5020 grammjával :-) kisfiú lett, diétáznom kellett végig, 5 kilót híztam. Nem lett cukros a fiam, pedig kívül-belül-jobbról-balról vizsgálgatták:-) nekem is 4,5 kilót jósoltak 38 hetesen :-) nem baj, ha nagyobb baba lesz, ezt senki nem tudja megváltoztatni A fiam mára teljesen átlagos alkatú! Boldog babavárást!
7/9 anonim válasza:
39 hetes vagyok. Egy hete mérték a kislányomat 3260 grammra. Szóval elvileg nem lesz nagy baba. Nekem is csak diétáznom kell, de azt tartom (néha egy szem Győri Édest vagy csokikockát bekapva, ha már végképp nem bírom - mielőtt leharapjátok a fejem: belgyógyász-diatetikus szakorvos engedélyével).
8/9 anonim válasza:
Én első babával cukros voltam, diétáznom kellett, ő 3850-el született. Másodiknál nem voltam cukros, ő 3720-al született. Most megint cukros vagyok, diétás, nem tudom a baba súlyát, de kíváncsi leszek.
Amúgy apuka és én is 3 kilós babák voltunk. ennyit a genetikáról...
9/9 anonim válasza:
ja, lemaradt, hogy nem voltunk már utána cukrosak. Se baba, se én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!