Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt már valaki úgy, hogy túl...

Járt már valaki úgy, hogy túl kicsi volt a baba BDP-je? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nagyon aggódom,de az orvos szerint nem kell,csak túl parás vagyok,mert nem egyszerű a terhességem.

37 hetes vagyok,de a babám Bpd-e 30-31 hetesnek felel meg(77,5).A terhesség 23 hetétől mindig kisebb volt 2 héttel ez az érték,de most szinte semmit nem fejlődik.Kérlek benneteket,ne hurrogjatok le és tapasztalatokat várok.Megbízzom az orvosban,de szeretném tudni,hogy volt-e valaki hasonló helyzetben.Előre is köszönöm!

2012. nov. 28. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
igazából talán az is számít h ti mekkorák vagytok,mert lehet h a baba is kisebb nem?
2012. nov. 28. 11:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Minden értéke megfelel a korának,csak a bpd-je nem.Párom nagyobb darab én meg átlagos testalkatú vagyok,így nem hiszem,hogy öröklött hajlam lenne.Nagyon meg vagyok ijedve!
2012. nov. 28. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:

addig ne legyél megijedve míg az orvos azt mondja h minden ok!!:)

4D-n voltatok már?

2012. nov. 28. 13:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem,de már 37 hetesen nem ajánlott már.Azért köszönöm!
2012. nov. 28. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Én elmennék több ultrahangra is. 1 orvos nem orvos ilyen esetben!

21hkm

2012. nov. 28. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!