Ebben az esetben meddig szedjem a magnéziumot?
Napi 4 db magnerotot szedek. Már a 22. hét óta keményedek, és a 34. héten elkezdtem nyilni is. Most 2110 a méhszáj értékem, délután megyek a dokimhoz, lehet, hogy még tovább nyilt. Ez múltheti érték.
December 18-án lesz programozott császárom. Első baba.
36+3 hetes vagyok. Hagyjam már abba a magnéziumot vagy mivel úgyis progis császár lesz, szedjem addig, hogy nehogy előtte meginduljon és sűrgösségi legyen belőle? Mit tanácsoltok?
Szerintem ezt a kérdést, délután az orvosodnak tedd fel!
Személy szerint én szedném a magnéziumot, azzal nem ártasz és szerintem nem tenne jót a babának, ha a 39. hét előtt születne meg.
3as vagyok, ezt egy hasonló kérdésnél találtam.
chococa_aath válasza:
hello! nekem a nagynéném végig szedte a magnerott-ot.. 40héten császározták de alig tudták kivenni a picit..a doki szerint azért mert sokáig szedte a mg-ot...és ha nem progis császár lett volna akkor túlhorja a bébit..
én most vagyok 36-hetes és nekem mondta a dokim hogy már hagyjam a fenébe csak a vasat szedjem.. és am visszatart a magnézium mert a kórházban is azt adnak.. infúzióban.. vagy ki miben kapja.. további jó baba várásst:))
Köszönöm, sokat segitettetek!:) mindenkinek ment a zöld kéz!
Vasárnap töltöm a 37. hetet, akkor addig szedem. Megkérdezem a dokim duelutan, de szerintem ő is ezt fogja mondani, gondolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!