Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes kismama vagyok....

37 hetes kismama vagyok. Eddig magnéziumot szedtem de tegnap azt mondta a doki hogy ne szedjem tovább. Azóta érzem sokkal gyakrabban keményedek, lehet hogy hamarabb meglesz a baba? Vannak tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is keményedtél volna, csak a magnézium elnyomta!Nem hiszem hogy előbb lesz baba, nálam is ez volt!Igaz ,nekem későn szólt a doki hogy hagyjam abba, mert nem tisztultam ki tőle, és sokkal nehezebben szültem mint ha nem szedtem volna magnéziumot!
2010. febr. 10. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A keményedés ilyenkor már nem veszélyes, hanem szükségesí: felkészíti a méhet a szülésre. ne félj tőle. :-)
2010. febr. 10. 16:55
 3/3 Vilcsianyuja ***** válasza:
Engem is leállított a doki a 36 hét elteltével. Addig gyógyszerekkel tömött, Nospa, Diaphyllin, Verapamil. Ebben a sorrendben vezette be 7. hó elejétől, mert folyamatosan keménynek ítélte a hasam 1000 cg-vel. A 37. héttől már nem kell szedni semmilyen méhösszehúzódást gátló szert, mert az a normális, ha keményedik, és ha beindul a szülés, az is normálisnak számít már. Amúgy túlhordtam 8 nappal folyamatos keményedések mellett, úgy kellett indítani...
2010. febr. 11. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!