Járt más is így? Ugye csak ijesztgetnek!?
Múlthéten vettek vért!Alacsony lett a vasam 11.4(12.0 és 16.0 között jó).A nőgyógyászom szerint a vasam tök jó,nem kell vele foglalkozni!A háziorvosom (ő nőgyógyász is)ma azzal rémizgetett,hogy nehogy baj legyen a szülésnél,nehogy elvérezzek,nagyon rossz a vasam!Persze szedem a gyógyszert vasra,eddig Neo Ferro Folgammát,most Maltofer Folt!Nincs is semmi baj,hálistennek,csak kicsit megrémített a háziorvos!Valaki járt hasonlóképpen?A szülésnél volt gond?Előre is köszönöm a válaszokat!
35+5 hetes kismama!
:DDDD
Nem Téged nevetlek,hanem a dokik hülyeségét!!
Én születésem óta vashiányos vagyok,az első terhességemnél végig szedtem a Ferro Folgammát,a másodiknál már nem szedtem ,csak a magnéziumot,és még itt vagyok!
Köszönöm a gyors választ!:)
Reméletem,hogy csak rémizget!Még ma kezdtem a Maltofert nagyon remélem,hogy beválik!
A maltofer nagyon jó,szedd nyugodtan,semmi baj nem lesz
:-)
A házidokid hány éves???nem komplett,hogy ilyen eredmény mellett ijesztget!Már ne hari..
Nekem szülés után derült ki, hogy olyannyira alacsony a vasam, hogy azonnal el kellett kezdenem pótolni. A doki rögtön hívott hogy induljak be a receptért, pedig már lejárt a rendelési ideje, aztán 3/4 évig szednem kellett...
Mégsem véreztem el szülés közben:) Úgyhogy ne aggódj, nem lesz semmi baj:)
Köszönöm,megnyugtattatok!:)
Szedem a vasat továbbra is és majd akkor helyre jövök!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!