Magánrendelésen az UH vizsgálatra ugye bejöhet a párom?
9 hetes kismama vagyok, és ma megyünk először magánrendelésre UH vizsgálatra. Előtte az SZTK-s rendelésen nem engedték be a páromat.
Szerintetek most beengedik majd, mert nagyon szeretné megnézni, hogy hogy dobog a picikénk szíve:) ?
Ki hogyan tapasztalta?
Páromat bárhová beengedték.
Magánrendelőben meg főleg, ahol jó pénzt fizetsz...
Ha a doki húzná is a száját, akkor is mond meg neki, hogy a pároddal akarsz bemenni és kész.
De amúgy szerintem a legtöbb helyen simán beengedik az apukát is.
Köszönöm szépen a gyors válaszokat:) Ez jó hír, hogy akkor beengedik:)
Az elején szerintetek már jöjjön be velem, vagy majd csak akkor amikor mondja a doki, hogy most megvizsgál-és akkor szóljak neki, hogy a párom is bejöhet?!
Szerintem mikor sorra kerülsz még az ajtóba kérdezd meg bejöhet-e a párom?Szerintem úgyis uh-al kezdik bár az én páromat az orvosom a vizsgálatnál sem küldte ki először meg is lepődött mert nem tudta mi lesz de azóta megszokta,sőt ő segít már nekem öltözködni is mert a cipő felvétel már elég bajos.:)
üdv 39+3 hkm
Sziasztok!
Én most jövök UH-rol és a férjemet mindig beszólitja az aszinsztens, mikor már van mit látni.
A multkor még anyósom is bent volt. Az orvosom nem huzta a száját, sőt tetszett neki, hogy meg akarom mutatni a babát a nagymamának is. Azt mondta ilyen még nem volt, de anyósom olyan boldog volt ettöl. Mindenkinek eldicsekedte, hogy a menye meghívta UH-ra.
Az én párom ha velem volt és be szeretett volna jönni, akkor automatikusan jött be velem. Az elején kicsit meg is lepődött, mert azt hitte hasi UH lesz, de hüvelyi volt. A doki oda is hívta maga mellé, hogy megmutassa neki mi hol van. Egyszer vizsgálaton is bent volt, de nem volt belőle probléma.
SZTK-s rendelésen sem küldték ki UH-ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!