Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ijesztgetnek teljesen...

Miért ijesztgetnek teljesen alaptalanul?!?

Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok az utolsó menstruáció szerint. Az uh szerint 34 és én is tudom, hogy a ciklusom 21.napján fogant a kisfiúnk. Minden UH-n 1 hét a különbség, nem nő és nem is csökken a “lemaradás”. Ma voltam UH-n és 2350 grammra becsülték a súlyát és azt mondta a doki asszisztense, hogy csütörtökön jöjjek vissza, reméljük nem fektet be a doki infúzióra. Nem értem, minden tökéletes, az áramlás, a placenta, a magzatvíz, a mérete is pont 1 héttel kosebb, miért fektetne be?!
2018. szept. 3. 12:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ennyi idős korában a kislányomat 2100 grammra becsülték, 3500-tel született. Bízom benne, hogy szóba se kerül a befekvés.
2018. szept. 3. 14:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez... Szerdán lépek a 35.hetbe. Pont egy hete 1900gra becsultek a babat... O is egy héttel kisebb... És akkor mi van? De engem is paraztatnak. Mikor van neked a szülés időpontja?
2018. szept. 3. 15:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Október 4-re vayok kiírva. A méret szerint október 12. Neked?
2018. szept. 3. 16:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Október 10. Méret szerint meg október 16-17. De nekem végig ezt irta... Nem értem akkor miert a menstruáció szerintit veszik figyelembe...
2018. szept. 3. 16:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Én a héten megyek a dokimhoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani...
2018. szept. 3. 16:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Én hétfőn megyek, mar nst-re. Neked azt mondtak befektetnek ha nem nő?
2018. szept. 3. 16:50
 17/19 A kérdező kommentje:
Felhívtam az orvosom. Azt mondta, hogy tökéletes, akár egy 35 hetes méretnek is elmegy:). Annak picit pici, de minden rendben van. Igazából 5 hét alatt nőtt 1 kilót, ami jó:).
2018. szept. 3. 21:36
 18/19 anonim ***** válasza:
60%
Elarulom, azert hogy ne rontsd le a korhaz statisztikajat baba meretben. Engem ugy lecsesztek szules utan, amiert nem volt 3kg felett a baba, hogy csak ugy pislogtam. Mintha tehetnek rola...
2018. szept. 4. 00:04
 19/19 A kérdező kommentje:
Szerencsére a dokim nem követi ezt az elvet, amit írtál. Abszolút megnyugtatott, hogy minden rendben van. Elég régimódi, konzervatív orvos. Lelkiismeretes, nem a statisztikára megy. Nagyon köszönöm a sok választ. Legközelebb megvárom mit mond az orvos, nem az asszisztensére fogok hallgatni:).
2018. szept. 4. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!