Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Oltatlan kismamák, titeket is...

Oltatlan kismamák, titeket is ijesztgetnek?

Figyelt kérdés

Nekem azt mondta a háziorvosom,hogy volt olyan kismama aki elkapta , meghalt és az utolsó pillanatban még ki tudták venni a hasabol a babát és élt, de már volt olyan, hogy a baba sem élt...:(

Nagyon megijesztett

A kórházban külön kezelnek minket, mintha leprásak lennék.

2021. aug. 21. 21:15
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
32%

17: “ Juj, 16-os én lennék a proletár?”

Mivel csak a százalékot látom, csak azt írtam, nem személy szerint szólítottalak meg hsz. szám alapján.

Ha nem te lettél volna minek veszed magadra?

“ Németországban is lehet oltást kérni csak előre kell konzultálni az orvosoddal.”

Értelmezési probléma. Az hogy nem ajánlják, nem azt jelenti, hogy ne adnák be, ha kéred.

“ Ez szerintem csúsztatás, hogy nem ajánlják.”

Erre nincs mit mondani. Ott a link, a vonatkozó részt be is másoltam, hogy ne kelljen keresgélni. Ha Hajós Andrással elgitároztatnám az ajtód előtt, akkor elhinnéd?

“ De bocsi a kíváncsiságért, nem akartalak bosszantani,”

Továbbra is, én megadtam minden információt korrektül. Te vagy lusta kattintani, vagy csak szándékosan ignorálod a nem tetsző információt.

2021. aug. 21. 22:30
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

1-es és 2-es válaszoló konkrétan azt írta, hogy ahol ők élnek ott nem oltanak kismamákat. Akkor hol is van a csúsztatás?

Mindenki saját felelősségére oltat, nem pedig nem ajánlják.

Bírom amúgy mert az ilyenekből jönnek a nagy hírverések, hogy Magyarországon oltják a kismamákat, a szemét kormány (hozzáteszem nem vagyok fideszes) stb. bezzeg külföldön ilyen nincs ám, ott nem oltanak terhes nőket.

Oltanak, én sem odahaza élek.

2021. aug. 21. 22:33
 23/40 anonim ***** válasza:
67%
Kedves 21-es pörögj már le. Egyedül te beszélsz itt úgy mintha a seggedből rángattál volna elő. A való életben is ilyen pukkancs vagy, vagy csak az arctalanságnak köszönhető? :) Nem értem mi nem jut el hozzád abból, hogy szerintem ez nem teljesen igaz, hogy Németországban nem oltják a kismamákat. De teljesen lényegtelen ez az egész vita, mert egyrészt magasról teszek arra, hogy ki oltatja magát és ki nem. Én a kérdezőnek válaszoltam elsősorban. A két komment pedig egyidőben íródott, csak a tiéd érkezett először. Feltételezem ez is olyan hihetetlen mint hogy nem én pontoztalak le.
2021. aug. 21. 22:38
 24/40 anonim ***** válasza:
42%
Nekem eszembe se jutott,hogy kismamaként beoltassam magam. 29 hetesen elkaptam a covidot, szerencsére enyhe tünetekkel megúsztam. Azért nem minden kismama hal bele,csak arról nem beszélnek, aki könnyen átesik rajta.
2021. aug. 21. 22:43
 25/40 anonim ***** válasza:
15%

“ Nem értem mi nem jut el hozzád abból, hogy szerintem ez nem teljesen igaz, hogy Németországban nem oltják a kismamákat.”

Most már ferdítesz is. Én nem állítottam, hogy nem oltják, az másik felhasználó volt. Én azt mondtam erre hogy nem ajánlják.

Te azt mondtad, hogy csúsztatás, hogy nem ajánlják.

“ Feltételezem ez is olyan hihetetlen mint hogy nem én pontoztalak le.”

Látom nem érteni magyar. Megismétlem, nem személy szerint neked írtam. De egyre gyanúsabb vagy, hogy még ezen rugózol.

“ Egyedül te beszélsz itt úgy mintha a seggedből rángattál volna elő. ”

Hol?

2021. aug. 21. 22:45
 26/40 anonim ***** válasza:
14%

“ A való életben is ilyen pukkancs vagy, vagy csak az arctalanságnak köszönhető?”

A való életben is bunkó vagyok. Ez talán egyszer változik, ha elárulod, mi közöd a pszichológiához, ha nem vagy pszichológus.

2021. aug. 21. 22:49
 27/40 anonim ***** válasza:
46%
2-es vagyok, Angliában élek. Itt nem oltanak. Sőt az online regisztrációnál ha kitöltöd, hogy babát vársz, automatikusan elutasít a rendszer.
2021. aug. 21. 22:53
 28/40 anonim ***** válasza:
94%

27-es! Mesélj még :)

[link]

COVID-19 vaccination in pregnancy

The Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) has advised that pregnant women should be offered COVID-19 vaccines at the same time as people of the same age or risk group. In the USA, around 90,000 pregnant women have been vaccinated mainly with Pfizer and Moderna vaccines and no safety concerns have been identified.

2021. aug. 21. 23:00
 29/40 anonim ***** válasza:
88%
27-es, ez nem igaz. oltják Angliában a kismamákat. Rendszeres vita van a kismama csoportokban, hogy juj a midwife-om már megint kérdezte hogy nem oltatok-e. Pont tegnap kaptam a másodikat és egy terhes csaj ült mellettem.
2021. aug. 21. 23:02
 30/40 anonim ***** válasza:
50%
1-es vagyok.Elnézést,én írtam, hogy nem oltanak kismamákat. Rosszul fogalmaztam. Oltanak, ha a kismama ragaszkodik hozzá, de nem oltanak protokoll szerűen,és a legtöbb orvos nem ajànlja pont azért amiért Németországban sem.
2021. aug. 21. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!