Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet jobban elviselni...

Hogy lehet jobban elviselni ha problémás a terhességem?

Figyelt kérdés

Eddig háromszor vereztem/barnáztam, 12 hetes múltam most is barnazok. Száz évet öregedtem az elmúlt időszakban. Egyre nehezebben viselem hogy mindig van valami. El sem tudom képzelni milyen lehet a boldog terhesség.

Másfél évet vártunk rá, második inszem sikerült. Progit kapok kezdetek óta, sosem tudják honnan jön a vér 😕

2021. aug. 12. 16:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Áttèrzem most nagyon. Èn már többször feladtam legbelül de aztán mindig jött valami erő, hogy nem adhatom fel. Sorban jönnek a gondok. 12. Hètben járok már eddig is nagyon sok problèma adodott. 6-8-10 hèten vèrzèssel ügyelet. Mindig azt hittem na most ment el a babánk. De mindig ott volt harcolt 🥰. Hametomam van ami folyamatosan nőtt eddig. Jelenleg nem tudom jövőhèten megyek a genetikaira. Folyamatosan verezget, barnázgat. Progeszteron 200mg szedek. Ès 6. Hete fekszem. Csak fekszem, pisilek, fürdök. Mindent a baba èrdekèben, viszont kezd már nehèz lenni a semmittevès. Közben megjött a laborom eredmèny. Hát az is katasztrófa. A májenzimek mind emelkedettek sajnos, jovohetre kaptam leghamarabb ip belgyogyaszhoz, valamint a vizeletbe is sok a baci ès a fehèrvèrsejt. Tehát meg el se mult az egyik baj itt a másik. Nehezen viselem. Napi 5x legalabb összezuhanok es csak bőgök, hogy mièrt pont èn? Mit ártottam? Nehèz nagyon.
2021. aug. 12. 21:32
 12/19 anonim ***** válasza:
61%

2 vagyok

Vagy nem küldte el, vagy törölték a válaszomat...

Nem feküdtem sem a lányommal, se most. Az első alkalommal a 19. Hétig dolgoztam, egész nap rohangáltam, most meg az 1 évesem után rohangálok, cipelem.

Az első terhességemnél, ami missed ab lett, próbáltam minél többet pihenni, szabit vettem ki, mégis baj lett. Úgy voltam vele, hogy valószínű ez nem számít, nem ezen múlik (nyilván kivétel, amikor az orvos kifejezetten tilt, de nálam erről egyáltalán nem volt szó.

Szerintem próbáld élni a mindennapjaidat, kíméld magad a stressztől és az emeléstől, és bízz abban, hogy ​minden ok lesz!

2021. aug. 12. 21:58
 13/19 A kérdező kommentje:
11es szorítok neked, én már itt ülök a vároba, most lesz a genetikaim. Talán alább hagyott a barnazas, de gyomorideg az van. És persze órákig kell várakozni, ahogy én ismerem ezt a kórházat....
2021. aug. 13. 08:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező, minden rendben?
2021. aug. 13. 13:42
 15/19 A kérdező kommentje:
Minden rendben. Szonografus hölgy szerint el kéne hagynom a progit, mert lehet attól van a barnazas. De minden méret szuper, és kukit is villantott. ☺️ Méret szerint 13+1 vagyunk ma☺️
2021. aug. 13. 14:20
 16/19 anonim válasza:
Szia, én a 6.hét körül kezdtem barnazni,hol gyengébben hol erősebben de többnyire mindig hajnalban, mire felkeltem akkor láttam, hogy olyan az alsom, uh-N mindent rendben talált a doki, irt fel duphastont, de meg most is előfordul néha barnazas, most vagyok a 10.hétben Első terhességemnél nem volt ilyen gond, most sokat gorcsolok is, derekam is faj. Egyébként első trimeszterben sok nőnél előfordul vérzés, nem szabad idegeskedni ne stresszelj rá mert annál rosszabb. Persze könnyű mondani de hidd el így van. Kitartást
2021. aug. 13. 16:41
 17/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok, egyébként barnazas attól is lehet, hogy nő a méhed, én is erre tippelek, hogy nálam is talán ez okozza, bár nem értem az elsőnél hogyhogy nem
2021. aug. 13. 16:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Remélem mindkettőnknèl minden rendben lesz végig ❤️🙏
2021. aug. 13. 18:03
 19/19 A kérdező kommentje:
Ma megint véres folyasom volt, szerintem egyre valószínűbb hogy a kúptól. Kedden megyek orvoshoz, megint, mert a hüvelyem senki nem vizsgálta meg. És addig kupozni sem merek...
2021. aug. 14. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!