Hogy lehet jobban elviselni ha problémás a terhességem?
Eddig háromszor vereztem/barnáztam, 12 hetes múltam most is barnazok. Száz évet öregedtem az elmúlt időszakban. Egyre nehezebben viselem hogy mindig van valami. El sem tudom képzelni milyen lehet a boldog terhesség.
Másfél évet vártunk rá, második inszem sikerült. Progit kapok kezdetek óta, sosem tudják honnan jön a vér 😕
2 vagyok
Vagy nem küldte el, vagy törölték a válaszomat...
Nem feküdtem sem a lányommal, se most. Az első alkalommal a 19. Hétig dolgoztam, egész nap rohangáltam, most meg az 1 évesem után rohangálok, cipelem.
Az első terhességemnél, ami missed ab lett, próbáltam minél többet pihenni, szabit vettem ki, mégis baj lett. Úgy voltam vele, hogy valószínű ez nem számít, nem ezen múlik (nyilván kivétel, amikor az orvos kifejezetten tilt, de nálam erről egyáltalán nem volt szó.
Szerintem próbáld élni a mindennapjaidat, kíméld magad a stressztől és az emeléstől, és bízz abban, hogy minden ok lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!