Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van meg valaki aki ugy erzi,...

Van meg valaki aki ugy erzi, hogy a terhessege idejen a ferje egyaltalan nem torodik vele amennyire kellene? Hogy lehet ezt elviselni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy érted hpgy nem foglalkozik veled :(?
2009. febr. 22. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:

szia,

Biztos, hogy nem foglalkozik veled eleget? vagy csak neked kevés MOST amit nyújtani tud?

Mert sajnos ez a terhességgel jár, hogy az embernek sokkal nagyobb a szeretet igénye....

2009. febr. 22. 13:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Ugy ertem,hogy soha magatol pl. nem fogja meg a hasam,ugy erezte idaig,hogy rugdos a pici,ha en szinte eroszakkal oda tettem a kezet.Soha hozza nem er a hasamhoz,a nevekrol sem akar meg beszelni.pedig 26 hetes vagyok.Nem kimel semmiben,nem kenyeztet,mindent nekem kell csinalnom.
2009. febr. 22. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
háááát nem lesz egy álomapuka.... ahogy írod a dolgokat:-(
2009. febr. 22. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:
A férfiak sokkal földhöz ragatabbak.Majd hiszik a dolgokat ha látják.Az én férjem nagyon várja a kislányát.Nem fogdossa a hasam nem beszél hozzá,nem hisz ezekben a dolgokban nem érzi ugy át.De én tudom,hogy szeret és a kisbabát is.Én is több foglalkozást igénylek,de belegondoltam miért is.Mert egésznap itthon vagyok,fözök,mosok...és alig szolók valakihez.Tehát mikor hazaér jobban igényelném a törödést.De elgondolom az ő élete alig változott.Ne erőltesd szerintem a törödést.
2009. febr. 22. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!