Délutánonként, esténként nagyon keményedik a pocakom a sok magnézium ellenére. A doki szerint nincs ok az aggodalomra, de én mégis félek. Másnak is ilyen nehéz a második terhessége?
Figyelt kérdés
22 hetes vagyok, 2.terhességem, a kislányom 16 hós2011. nov. 2. 19:31
1/2 anonim válasza:
Milyen magnéziumot szedsz?
Nem mind egyforma, nem mindegyik hat ugyanúgy egyes emberekre.
Én először Magne B6-ot szedtem, és ugyanúgy keményedett a hasam. Majd a doki Magnesii Citricit írt fel, és az visszafogta a keményedéseket.
De van többfajta magnézium, lehet neked is másikféle hatna jobban!
Kisgyerek mellett szinte lehetetlen pihenni, így ezt nem tudom javasolni sajnos, de azért lehetőleg ne erőltesd meg magad.
2/2 anonim válasza:
Nekem sem használt a magnézium a keményedésre, az első terhességemnél és most is egy Cordaflex nevű izomlazító gyógyszert kellett/ kell szednem. Szerintem nyugodtan szólj az orvosodnak, hogy írjon fel másik gyógyszert, mert a magnézium nem hat. (A Cordaflex csak receptre kapható, vannak más gyógyszerek is ha a MagneB6 kevés, szerintem azok is vénykötelesek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!