Én semmikor sem voltam rosszul,és kislányom lett. Első gyerek.
2011. aug. 21. 20:49
2/15 anonim válasza:
csak émelygés és gyomorsav,de az végig,főleg a végén volt sok gyomorsav. Luca lett:-)
2011. aug. 21. 20:50
3/15 anonim válasza:
Én tök jól voltam terhesen és lányom lett. Szinte semmiféle terhestünetem nem volt, csak éltem mint a hal a vízben. :)
2011. aug. 21. 20:56
4/15 anonim válasza:
Lillával nekem se volt semmi bajom, kivéve a fáradékonyságot. Most 7 hetes terhes vagyok és teljesen más, nagyon hányingerem van, öklendezek mindentől, szédülök, émelygek....talán fiú lesz?!
2011. aug. 21. 21:08
5/15 anonim válasza:
Szia!
Nekem az elsővel semmi nem volt, kislány lett. Most a másodiknál szintén nem volt semmi rosszullét, de kisfiú lesz:)
2011. aug. 21. 21:15
6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat csajok:)
nekem az első terhességem alatt semmi bajom nem volt, se rosszullét,se semmi...van egy csodás fiacskám.
most ujra babát várok, ugyanugy semmi tünet 13hetes vagyok. örülnék egy csajszinak, persze ha ismét fiu lesz az is szuper:)
egy barátnő reggeltől-estig hány,nkei mindenki mondja h tuti lánya lesz, s nekem meg ujra fiam. hát kiváncsian várom h kiderüljön:D
2011. aug. 21. 21:29
7/15 anonim válasza:
Hát akkor én leszek a kivétel.Nekem is kislányom van és a 10.héttől a 16.hétig napi 2-szer hánytam.
2011. aug. 21. 21:41
8/15 anonim válasza:
Első vagyok. Ezek szerin ebben sem lehet bízni. Nekem első terhességem,semmilyen bajom nem volt. Ugyan úgy éreztem magam mint amikor nem voltam terhes. Mindenféle tünet elkerült,pedig vártam,mert a filmekben is azt láttam hogy aki terhes az hány.
2011. aug. 21. 21:47
9/15 anonim válasza:
Nekem mind a kettő lány és két teljesen más terhesség. Egyik jó volt, a második iszonyat.
2011. aug. 21. 23:04
10/15 anonim válasza:
Szia! Nekem sem volt semmi bajom a terhesség alatt :)
Még egy apró hányinger sem, és Fanni lett! :)
Én most kisfiút szeretnék majd, az sem baj, ha hánynom kellene érte egy kicsit :D
Bár annak is örülnék, ha pozit tesztelnék, majd elválik ez milyen lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!