Aki rosszul volt, hányt a terhessége első harmadában, az hanyadik héttől kezdődött és hanyadik hétig tartott? Kisfia, kislánya lett?
Ugyan nem hánytam, de 24 órás hányingerem volt. Nagyjából a beágyazódástól (még nem kellett megjönnie) és a 11. hétig tartott. Aztán egyik nap mintha elvágták volna.
Kisfiam lett.
Még nem is gondoltam a terhességre,amikor már minden kijött belőlem. A 3.hónapig naponta kaptam egy injekciót,így megmaradt bennem egy kevés étel. Lefogytam 10 kilót. Egészséges lányom lett.
A másik lányomnál és a fiamnál nem hánytam egyszer sem.
Szia.Az első terhességemnél, minden szó szerint minden kijött belőlem,még a víz is(13éve),szörnyű volt,fiú lett.Aztán a 2.terhességem (3éve) ott "csak" hányingerem volt,1-2szer jött ki belőlem ez az,inkább iszonyú gyenge voltam,fel kelni sem tudtam,egész napi hányingerrel,kislány lett. Most 3.terhességemnél,egész napi hányinger nagyon keményen,a 15.hétig eltartott,más nem igazán volt. Most a 30.hétbe vagyok úgy néz ki kisfiú lesz :)
Üdv
Az első terheségemmel kb.a 7.-dik héttöl kezdődött és a 16.-dik hétig tartott a napi hányás.
A második terheségemben már ritkábban hánytam,de ott is kb.a 15.-dik hétig tartott!
Mindkettő kislány
Szegénykék- úgy látom a baba neme mindegy, kisfiuk és kislányok is egyformány okoznak ilyen erős tünetet.
Én most várom a harmadik bébit, még csak 5hetes vagyok, és eléggé hányingerem van- az első két fiamnál nem nagyon volt semmi tünetem. Az elsővel kb 7-8. héten -két hétig volt kis hányinger, a kicsivel igazából semmi...
Kiváncsi vagyok, ő majd kislány vagy kisfiu lesz-e.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!