Akinek kislánya lett, az miket kívánt terhessége alatt?
Van egy kisfiam,vele nem voltam kívános,sőt az édességet messzire elkerültem.
Jelenleg 16 hetes kismama vagyok és élek halok a sütikért. Este gesztenyepürét csináltam,hogy csillapítsam a vágyamat.
Sokan azt mondják tuti lányom lesz,de én nem élem bele magam,de azért kíváncsi vagyok más mit mond.
én nem tudtam megenni a húst,pedig nagy"ragadozó" vagyok:D
Borsófőzeléket ettem paradicsom levessel állandóan!:D
Az édesség annyi volt,mint máskor:)
Gesztenyepüré minden menyiségben:)
Enni amit soha nem szerettem pl.:hagyma,spenót....
És iszonyat hányós voltam még szülés közben is :(
A kilok viszont nem jöttek szerencsére 7 kg ot híztam csak.
A kisfiammal én sem voltam kivánós...
Most bezzeg édes éhes vagyok egyfolytában. Kislányom lesz...
34 hkm
Én egyáltalán nem voltam/vagyok kívánós. Talán egyszer kívántam meg nagyon a kürtöskalácsot, meg egyszer a milkacsokit. De bírtam pár napig nélkülük. Amúgy édeset ettem tonnaszámra, de egyébként is inkább azt szeretem. Már az elején elkezdtem a fenekemre hízni és összesen 2szer hánytam. Ezen kívül még azt szokták mondani, hogy a fiúk mozgását előbb érzik meg a kismamák, ennek ellenére én már a 13. héten éreztem a pici lányomat.
33 hkm
lányomnál: semmi édes, narancs minden mennyiségben
fiamnál: megútáltam a halat. kolbász, sonka, szalonna...
2 lányom van, egyik terhesség alatt sem ettem egy falat csokit/édességet sem (pedig alapból nagy édességzabáló vagyok), inkább húsféléket kívántam mindkétszer: párizsi, szalámi, ezekből szendvics.
Szalámit csak terhesen ettem, előtte nem, és azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!