Van olyan psziches betegseg, hogy a no akarja a babat, de mikor beigazolodik a terhessege, ugy erzi nm fogja tudni elviselni?
Gondolok itt arra h zavarja meg az elejen h nm tudja behuzni a hasat a hanyinger miatt megbanta mar h teherbe esett? Visszacsinalna...
Mi a betegseg neve?
Koszonom a valaszod, megnyugtat h mas is erezhet igy, magamra gondoltam a kerdesben, megneztem h mi a terhessegnel a depresszio, de az teljesen mas!
Neha csak ugy erzem en erre meg nem vagyok felkeszulve... Elso baba lenne es mar a korban is benne vagyok... Remelem ez tenyleg valtozni fog es elvezni fogom a helyzetet, de a rosszulletek miatt ez most nem megy...
Nem tudom ez betegség-e vagy sem,de én us így vagyok.Az elején őszinte leszek megfordult a fejemben hogy nem tartom meg.Aztán láttam az uh-n és képtelen lettem voln meg éreztem hogy kell nekem csak mintha valami rossz tréfát űzne a testem és az elmém.
Aztán volt egy boldog időszak,majd megint az az érzés hogy mi lesz velem?Biztos kell ez az egész? Hogyan lesz? Én nem is vagyok anyatípus stb.Sok ilyen kavarog bennem néha de amúgy meg nagyon varom a picit és imádom már most..Nálam a legnehezebb az volt hogy mivel letettem a cigit teljesen idegbeteg lettem.Törtem zúztam stb..Meg a sok lemondas a baba miatt.De megéri csak nehéz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!