Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hármas ikreket várok,6....

Hármas ikreket várok,6. hónapban vagyok,10 kg-t híztam eddig. Hatalmas a pocakom. Akinek iker terhessége volt hány kilót szedett magára?

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:

35 hétre szültem kettőt, akkorra plusz 26 kg volt rajtam. De ennek jó része víz volt, mert pre-eklampsiám lett. császár után rögtön 15 kilóval lettem könnyebb.

KÉrdezd meg az orvosodat, milyen ütemben normális a hízásod.

2016. jan. 15. 13:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia

nekem kettővel a 6. hónapban már min. 15 kg plusz volt. 55 kg-mal estem teherbe és 83 voltam, amikor szültem (40. hét, 3 kg feletti babák). 3 hónapos korukban voltam kb. 60 kg, egy-másfél éves korukra nyertem vissza a régi súlyomat, mondjuk ebben a szoptatás segített, meg az, hogy nem volt nagyon időm enni...:)

Nem volt semmi szövődményem terhesség alatt, nem vizesedtem, mégis ilyen sokat "híztam". Óriási hasam volt már kb. 5. hónaptól, kérdezték is, nem három lesz-e :)

Szóval ikreknél szerintem normális ennyi hízás, ha meg gond van, azt úgyis észreveszik a terhesgondozáson.

2016. jan. 15. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!