Hármas ikreket várok,6. hónapban vagyok,10 kg-t híztam eddig. Hatalmas a pocakom. Akinek iker terhessége volt hány kilót szedett magára?
35 hétre szültem kettőt, akkorra plusz 26 kg volt rajtam. De ennek jó része víz volt, mert pre-eklampsiám lett. császár után rögtön 15 kilóval lettem könnyebb.
KÉrdezd meg az orvosodat, milyen ütemben normális a hízásod.
Szia
nekem kettővel a 6. hónapban már min. 15 kg plusz volt. 55 kg-mal estem teherbe és 83 voltam, amikor szültem (40. hét, 3 kg feletti babák). 3 hónapos korukban voltam kb. 60 kg, egy-másfél éves korukra nyertem vissza a régi súlyomat, mondjuk ebben a szoptatás segített, meg az, hogy nem volt nagyon időm enni...:)
Nem volt semmi szövődményem terhesség alatt, nem vizesedtem, mégis ilyen sokat "híztam". Óriási hasam volt már kb. 5. hónaptól, kérdezték is, nem három lesz-e :)
Szóval ikreknél szerintem normális ennyi hízás, ha meg gond van, azt úgyis észreveszik a terhesgondozáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!