Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki itt, aki a terhessé...

Van valaki itt, aki a terhessége végéig hányt?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődni szeretnék, hogy vannak-e esetleg többen is, akiknek nem múlt el a terhességi hányás a 3. hónap után vagy "miután megmozdult a baba", amikkel engem is mindig nyugtatgattak és a legtöbb ismerősömnek ilyenkor tényleg el is múlt. Én viszont már 28 hetes elmúltam és mégis még mindig hányok... Igaz már nem naponta, vagy naponta többször, mint az elején, de néhány napos kihagyásokkal még mindig gyötör a hányás. Egyébként már egész "megszoktam" és beletörődtem, hogy a végéig kitart és ez legyen a legnagyobb bajom, csak érdekelne, hogy csak én vagyok-e ennyire "szerencsés" vagy pedig többen vannak így, mert akiknek mesélem, úgy reagálnak rá, mintha kb. egy ufó lennék, mert ilyenkor már "nem kéne"...
2016. febr. 26. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél ritkán hánytam, de végig. Még a 9. hónapban is.

A mostaninál kb. 7 hetesen volt egy hányingeres időszak, egyszer lett belőle hányás. Most 12 hetes vagyok, és visszatért az émelygés. Esélyes, hogy most is eltart végig, csak kihagyásokkal.

2016. febr. 26. 12:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Én az utolsó 6 hónapot kórházban töltöttem, mert naponta 30-szor hánytam, a végén már vért, és folyamatosan kaptam az infúziót. A szüléssel megszűnt, a baba egészséges lett.
2016. febr. 26. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm hányt végig első terhessége alatt, mindennap, és elmondása szerint csak narancsot bírt enni végig. A babája sajnos 26 hétre született (szerencsére egészségesen), valószínűleg tovább is tartott volna a hányás, ha időre jön. Én ennél szerencsésebb voltam, csak 8 hétig hánytam, de akkor éjjel-nappal.
2016. febr. 26. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:

második terhesség, de az első kiviselt. Az első 11 hetet végighánytam, naponta 1-2-szer, de minden kijött. Aztán egy időre elmúlt, majd volt egy hónap, amikor visszatért (az amniónk eredményét vártuk:/), aztán most, hogy a gyomrom összenyomódott, mindig kihányom, ha csak a szemem kívánta az adott ételmennyiséget (kb. 3 naponta)

37hkm

2016. febr. 26. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!