Van aki a terhessége végéig hordta gombos nadrágjait, amit előtte is viselt?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 09:02
1/7 anonim válasza:
Igen, én.
De mi a kérdés lényege?
2/7 A kérdező kommentje:
Ja, igen az még lemaradt, hogy...
nem okozhat ez problémát? Úgy értem, a baba fejét nem tudja megszorítani?
2014. márc. 20. 10:12
3/7 anonim válasza:
Szerintem ne az legyen a lényeg, hogy azt hord végig, hanem hogy kényelmes legyen. De pl ki tudod gombolni és ráraksz egy bandázst akkor már kényelmesebb, én így csináltam egy darabig, aztán bizony kellett a terhesnadrág, pedig alig híztam.
4/7 anonim válasza:
Nekem már a csípőmön sem jönne fel! :) 29. hétnél járok. De amikor még össze tudtam gombolni is azt éreztem, hogy nyom, nem volt kényelmes!
5/7 anonim válasza:
Combtőig feljönnek :D
Nőtt a combom,csípőm.
első terhességnél 32-33.hétben is tudtam hordani a megszokott nadrágaimat (33.után nem),most 26.hétnél járok,és már 2 hete nem tudom őket felvenni.Még terhesnadrág nem kell,van két olyan farmerom,aminek gumis a dereka.
6/7 anonim válasza:
Én meg fordított helyzetben vagyok!Már a 9. héttől nyomta a hasam a gombos nadrág! (javarészt csipő nadrágjaim vannak)Azóta kismamanadrágot hordok! Fél kilót híztam eddig, és a kismamanadrág ugyanakkora méretű, mint a farmerjaim, de a hasamat legalább nem nyomja!
7/7 anonim válasza:
Igen, csak nem gomboltam be. Csípőnacikat hordtam hosszú pólókkal nyáron-mint amiket nem terhesen is szoktam, combom és fenekem pedig kikerekedett annyira hogy fenn tartsa a nacit. Persze volt gumis derekú is. Nálam semmi gondot nem okozott, kényelmetlen sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!